- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hát már hogyne szórakoztatna a győzelmi sorozat? Nem hinném hogy a Man. City unja a szezont mert szarrá ver mindenkit.
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.
Ugyanúgy kihívást jelent minden egyes mérkőzés attól függetlenül, hogy mondjuk megnyerem mindet. Lehet félre értettél, vagy nem tudom.A lényeg azon van amit én magam teszek bele. Ha én rontok el valamit és azon megy el egy meccs, akkor magamat okolom, de az, hogy napokig, hetekig izgalmas meccseken nyerem a meccsek 80%-át, majd zsinóron jönnek a bukták… Ezt nehéz nem a manipuláció számlájára írnom.

A legszomorúbb az, hogy már alig várom hogy holnap nyithassak egy World Wide Legendet, hátha kiesik Bergkamp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HTML szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.