- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Én a POTW játékosokról beszéltem, azok rendszerint jobbak mint a standard lapok. Ha egy játékos a héten kiemelkedően nagyot játszott, akkor kap Player of the Week lapot, és ezek rendszeresen kb 3 OVR-el nagyobbak a Standard verziónál.
De vannak ezek a Featured lapok, amik edzhetőek de csak pár szintet. Azok valóban nem minden esetben jobbak.

Cancelo egyébkent baromi jó lap. PS-en meg volt egy speciális lapja, nagyon szerettem. Én a TAA offer megvásárlásán gondolkozom, mert nagyon illene a játékomba. 4-2-3-1 felállásban játszom, ahol támadásnál a szélső védők becsatlakoznak, labdavesztés esetén a 2 DMF azonnal visszazár CB-be. Így ha a szélső védők fenn is ragadnak, a DMF-ek visszazárása miatt meg van a 4 védő. TAA pedig a tűpontos beadásaival baromira passzolna a játékfelfogásomba.
Staminát hogyan szoktad elosztani? 80-85 alatt a 70. percre már elfogy mindenki, pedig a mérkőzések vége általában a legnehezebb, pont emiatt. A stamina baromi fontos tényező az utolsó 25-30 percben, fogadni mernék, hogy a jobb staminávsl rendelkező csapat uralja ezt az időszakot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- További aktív témák...
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest