Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Co-Opról nem olvasni semmit sajnos.
Ezt a Mobil játékos hasonlatot sosem értettem. Ha a KONAMI a legelején nem mondja el, hogy teljes cross-playt szeretnének elérni, merem állítani hogy a kutya nem mondta volna, hogy olyan mint egy mobiljáték.
Van hová fejlődni, ez kétségtelen. De legalább lehet élvezni a FOCIT benne. A labdák átvételét, a passzok előkészítését. Mit ér a FIFA azzal a rengetek játékmóddal, hogyha kezdősípszó után elborzad az ember attól amit érez játék közben? Persze aki az árkád játékstílust kedveli, annak jó a FIFA is, de Engem személy szerint nem tud lekötni. Pont ezért nem is kell és nem is lehet összehasonlítani a két játékot, mert totál más igényekkel rendelkeznek a játékosaik.
Türelmes vagyok. Léteznek más játékok is. Letolom a heti eventeket, fejlesztem a csapatomat hétről-hétre, és várom hogy fejlődjön a játék. Nem tudok mást csinálni nem? Akkor mit idegeskedjek meg osszam az észt a KONAMI-nak minden létező Social Media platformon?
Őszintén úgy gondolom, hogy ahol most tart az eFootball akár játékmenet szintjén is, az sehol nincs ahhoz, ahol mondjuk 2 év múlva fog tartani. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Őszintén úgy gondolom, hogy ahol most tart az eFootball akár játékmenet szintjén is, az sehol nincs ahhoz, ahol mondjuk 2 év múlva fog tartani. Meglátjuk.