Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreina
csendes tag
Asus eee PC 901 gépem van, rá lett rakva a windows xp, de a windows xp nyugdíjbaküldésével http://www.origo.hu/techbazis/20140331-meghal-az-xp-m-mit-tegyek.html gondjaim lesznek. Viszont legjobb trudomásom erre a gépre nem lehet a 7-est felrakni, mert nincs elég hely. Ubuntu-t nem igazán szeretnék. Van valakinek ötlete hogy tudom megoldani ezt a problémát?
-
andreina
csendes tag
Két gondom lenne (Asus 901)
1/ rendetlenkedik az aksim, nem tölt. Kinek van valami ötlete hol lehet jót jó áron beszerezni
2/ gyakran elmegy "aludni" a gépem. Hozzáértőknél, Asus szervízben már járt, nem sok sikerrel. Valami ötlet, hasonló panasz? -
andreina
csendes tag
szia, nekem is ez a gondom, a gépem a frissítésekkel állandóan megtelik, viszont annyira nem értek hozzá, hogy ezt mind megcsináljam.
tudnál segíteni valahogy? -
andreina
csendes tag
Sziasztok,
Hogy lehet windows telepítő CD-t pendrive-ra vagy hordozható vinyóra rakni, és utána arról telepíteni programot.
Válaszotokat előre is köszönöm -
andreina
csendes tag
-
andreina
csendes tag
Meg egy kerdes. Valaki emlegetett egy Hong Kongi rendelesi oldalt szallitasi koltseg nelkul, he lehet megkaphatnam az oldal cimet?
-
andreina
csendes tag
segitsegre van szuksegem. Asus 901em van, es a c meghajto betelt. Lehet valahogy nagyobbra cserelni? Ha igen, milyen kartyaval lehet, es hogyan lehet kicserelni, hogy a garancia ne seruljon?
-
andreina
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Nekem 901-em van. A gyári aksi 5 órát bír, de ha használod hamarabb kimerül.
-
andreina
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek. DVDx -el már próbálkoztam egy kissé bonyolúlt, és nagyon sokáig tart. De ha nem találok jobbat, lehet hogy rákényszerülök. Még egyszer köszi
-
andreina
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan ingyen programot amivel DVD-t lehet AVI-ani? És nem programozó is tudja telepíteni, használni?
Különben csütörtökön vettem ASUS eee PC 901 win nagyon jó, nagyon tetszik. Kérdés, ki lehet valahogy rakni az asztalra az aksi fogyás jelzőt. Elviekben az elemre ráállva jól mutatja, csak úgy még jobb lenne.
-
andreina
csendes tag
Asus eee 900 vagy 901-st szeretnék venni XP-t, felhívtam az egyik boltot, és nem tanácsolták, mert hogy a SSDje gépek 20%-nak hibás.

A másik kérdésem, a 901-esnek mennyi a súlya. Egyes helyeken 1,1kg van írva máshol 1,4kg.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest