- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Az akksinak kb tök mindegy mennyire vigyázol rá, nem fog tovább élni. Attól függ, hogy milyen szériát fogtál ki.
Az én januári Asus 1215N-em a munbkám miatt naponta van használva akksiról, van hogy naponta többször is. Az egyetemen szintén akksiról használom, amikor otthon vagyok soha nem veszem ki a gépből, mégis az aida szerint még mindig 94%-os az akksi, pedig mint mondom már legalább 150X volt használva, és bizonyos %-ig lemerítve, volt amikor ki is kapcsolt. (ettől amúgy nem lesz baja, mert van egy elektronika az akkukban, ami nem engedi lemerülni a cellákat teljesen.)
Előző 1005HA-H-m több mint egy évig volt meg, hasonló használat mellett, és 92%-os akksival adtam el.
Nővérem 4 éves Acer notebookja 15,6"-os, soha nem vette ki az akksit, majdnem mindig hálózatról megy, mégis még mindig elmegy neki 1,5-2 órát.
Haverom 2 éves Asus-a annyit nem bír ki, hogy az emeletről lemenjen a nappaliba, már ki is kapcsol, pedig vigyázott rá.
Telefonoknál hasonló tapasztalataim vannak.
A régi NiMH-s rémhíreket el kéne már felejteni. A múltkori elektronikai technológia órán is pont erről volt szó. (villamosmérnöknek tanulok)
A bolond T-mobilba is ugyan azt a régi süket szöveget mondják 15 éve, hogy kell neki egy első 16 órás töltés, ami úgy baromság ahogy van. A telefon feltölti, és lekapcsolja a töltésről. (pont ezért kell ROMcserét teljesen feltöltött aksival csinálni, mivel amíg nincs rajta oprendszer nem tudod feltölteni)
A mai mobilok már vezérlik külön a töltést, meg az akksik is okosak már. Bezzeg azt nem mondják el androidnál, hogy érdemes bekalibrálni külön programmal a telefont, mivel minden akksi más, ez a gyártástechnológiából adódik. (többi oprendszert nem ismerem, androidos vagyok már egy ideje)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest