- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Újra jelentkezem kálváriám hireivel a memória-upgrade ügyében

Szóval nagyon érdekesen adja elő a drágám. Mostmár igy sem mindig indul. Hétfőn lesz módom több RAM-al is kipróbálni,de előzetes tájékozódásom szerint igenis nagyon háklis a RAMokra(csak tudnám, hogy miért ugy adja elő, hogy megy, aztán nem emgy, aztán két napig jó, aztán megint nem
). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se
Amugy egy kis adalék: Aki akar bele memot rakni, nyugodtan egy hajszáritóval melegitse le a matricát a csavarról, aztn ha megyen vissza gariba akkor vissza lehet rá rakni szépen. Szóval nem "voidos" a matrica, nem fog szétesni...
Olyat is olvastam fórumokon, hogy nem jár garivesztéssel(van benne logika,mert azért ASUS se hülye, hogy ilyen egyszerűen leszedhető matricát rakjon oda. Gondolom fussa nekik voidosra
). De azért jobb rá vigyázni,mert kituggya. Megaztán itthon képesek ebbe belekötni, ahogy ismerem a hazai forgalmazók java-részét. Bár ha NSE a szervize ennek is,mint az ASUS notiknak egyébént, akkor ők még viszonylag rendesek
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- MSI Thin 15 RTX 4050 (6GB) i5-12450H 16GB RAM 1TB SSD
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Főképpen Kingston-t, és A-DATA-t érdemes megcélozni ahogy olvastam, hallottam... De Micron-t semmiképpen se