- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisninja
üzenetére
"nem jutok dűlőre, hogy mennyire gyenge az atom CPU"
Én már lassan másfél éve szinte kizárólag atom processzor mögé ülök le nap mint nap (nagyjából azóta hogy gclf kapható). Most a szobámban 3, a lakásban 4 atom procis gép van. Két desktop, "letöltőgép", és laptop.
Nem egy erőmű természetesen, de kényelmesen használható."Fontos a hosszú akkuidő főleg net film mp3 meg ilyenekre használnám"
Az én 1101ha gépem maximum 10 óra körül teljesít (de akkor csak zene szól róla a háttérben), használat közben 7-7.5 óra. Ez szerintem elég, bár még akarom tornászni tovább.
Film tekintetében ott van benne a gma500. Elég "legalja" igp teljesítmény téren (nehéz elképzelni hogy gma950-et ennyire alul lehet múlni 3d-ben), de megbirkózik sok videó gyorsítással.
Ami pedig az általad mp3-nak hívott zenét illeti. Ez közel 15 éve nem kihívás."Kissé aggaszt a GMA950 G500 nak jobban örültem volna- de azok vagy drágábbak vagy kevesebb az akkus idő"
Ebből csak az első igaz. Az első is csak azért, mert a gma500 egyelőre csak a zászlóshajóban van ha jól tudom. Illetve ex-zászlóshajóban, mert már kész az utód, a 12"-os ionos eee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proton Pass topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i5 / 16GB / 512GB SSD / Magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest