- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
neilszab
üzenetére
Szivesen
Válaszolok, hogy én hogy látom/tapasztalom:1. Egyetértek
2. Egyetértek. Valahol említettem én is, hogy az elektronika megvédi. Én sem sütöttem ki. Bőven marad még ilyenkor benne feszültség. Az elektronika kapcsolta le, viszont oprendszertől függetlenül. Az OS hajlamos beleokoskodni és a köv. töltési ciklus nem lesz teljeskörű -> félrekalibrálódik a kivehető teljesítmény értéke. Ez alapján tévesen saccolja megaz OS a hátralévő időt, hamarabb jelez. Te hamarabb teszed töltőre. Pár %-kal fentebbről indítod a töltést. Folytathatnám...öngerjesztő folyamat
3. Igen, ezt én is igy tudom és igaznak vélem.
4. Folyamatos cseptőltés kapcsán nem tapasztaltam ilyet. A koliban napi 8-12 órát ment a laptopom és nem tapasztaltam észrevehető gyengülést. Az azonban igaz, hogy ha benne van, a hőt jobban kapja, tehát rövidülhet az élettartama. Gép 35-50 fokon ketyeget, nem játszottam. Ebből az akku nem kapot brutál hőt. De igazad van, jobb szereti a hűvöset.
Azt olvastam régen, hogy 20-25°C-n a legjobb. +20°C emelésével felére(?) csökken az élettartama. (A 3 éves P4 akkuja gyári 4400, mikor eladtam 3850mAh-s volt. igy vitt 3-3.5 órát. Úgy hogy mindig a gépben volt, kapta a cseptöltést és a hőt is. Tehát kicsit cáfolat ez a hőre, cseptöltésre
Azért a hőtől én is igyekszem óvni->lásd töltés közben kikapcsolom a gépet!)
5.Igen, kb 80% az okés neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Válaszolok, hogy én hogy látom/tapasztalom: