- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Ez nem így van,ha meg vagy bizonyosodva hogy nem a te hibádból történt,be kell vizsgáltatni ami nem kevés költség de ezt az **** fogja megtéríteni(később),de előtte mindenképp békéltető testülettel kell leülni.Viszont a kedves hölgy csak a szervizzel próbál megoldást találni,nem biztos hogy megtérül a kára,sérelme.Ezen a szinten már érdemes bevonni valakit,vagy a fogyivédőket,békéltetőket,esetleg egy ügyvéd ismerős/jogot ismerős személy írná meg a leveleket célszerűbb lenne esetleg ph-s jogi fórumban is segítenek sztem.
Jetyke
írtál pár dolgot de látszik hogy nem olvastad a részleteketTartok tőle, hogy a fogyvéd sem fogja elhinni, hogy magától történt ez meg,
a fogyvéd egy objektív szervezet,nem hisznek ők semmiben
Viszont félő, hogy ők mondják azt, hogy előbb el kell küldeni a gépet szervizeltetni,
szervizben van az már két hónapja,de ****nak kecserélni neki azt nyamvadt kijelzőt...
bocsi nem akarok én offolni és a márkanevet is elhagytam mert ez nem lejáratás hiszen bármelyik másik szerviznél is előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest