- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
télleg, baszki már nem látok...jó akkor az msi - asus vitát visszavonom, de az aspire......hát igen..nagyobb, nehezebb, jobban melegszik....de még mindig kisebb mint más notebokk-ok, mág mindig több funkciója van mint az asusnak, szal akit nem zavar a súly...annak mindegy..bár msot igy hirtelen meg nem tudom mondani, hogy 3 kiló az mégis myiel nnehéz, keresek vmit....na, fogtam egy bevásárlószatyrot, beleraktam egy kétliteres üditőt, meg egy másik 2 literest, de abban csak félig, vagy még addig se volt a lé, ez igy volt 3,1 kiló...hát elég súlyos, azt hittem hogy 3 kiló az semmi...mert igy elképzelni ugye eég nehéz...de igazad lehet, téllleg sokat számit a súly, és valszeg sszivesebben cipelném a pillekönnyű, egykilósat, mint a 3at....persze mindez noteboojk-táskával nem nagy gond, na de akkor is..ha pl. itthon cipegeted, vagy a suliban...nehéz azért, meg aminek nagyobb a súlya könnyebben le is td esni..bármint mivel nagy és vaskos....szal szó ami szó 3 kiló nem kevés, ebben igazat adok...nem elhanyagolható szempont...hát a funkcióbeli különbséget meg mindenki döntse el maga...bár maj én is ugy teszek, ah lesz 100k-m..akkor majd a boltban kézbefogom mind a kettőt, azán majd ugy váalsztok, de mondom, valszeg a 904-es lesz, nem drága, és amire kell arra elég...csak az embernek ne legyen az az érzése, hogy az eee pc nem is számitógép, hanem inkább pda, mert én számitógépet akarok, nem pedig pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest