- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
télleg, baszki már nem látok...jó akkor az msi - asus vitát visszavonom, de az aspire......hát igen..nagyobb, nehezebb, jobban melegszik....de még mindig kisebb mint más notebokk-ok, mág mindig több funkciója van mint az asusnak, szal akit nem zavar a súly...annak mindegy..bár msot igy hirtelen meg nem tudom mondani, hogy 3 kiló az mégis myiel nnehéz, keresek vmit....na, fogtam egy bevásárlószatyrot, beleraktam egy kétliteres üditőt, meg egy másik 2 literest, de abban csak félig, vagy még addig se volt a lé, ez igy volt 3,1 kiló...hát elég súlyos, azt hittem hogy 3 kiló az semmi...mert igy elképzelni ugye eég nehéz...de igazad lehet, téllleg sokat számit a súly, és valszeg sszivesebben cipelném a pillekönnyű, egykilósat, mint a 3at....persze mindez noteboojk-táskával nem nagy gond, na de akkor is..ha pl. itthon cipegeted, vagy a suliban...nehéz azért, meg aminek nagyobb a súlya könnyebben le is td esni..bármint mivel nagy és vaskos....szal szó ami szó 3 kiló nem kevés, ebben igazat adok...nem elhanyagolható szempont...hát a funkcióbeli különbséget meg mindenki döntse el maga...bár maj én is ugy teszek, ah lesz 100k-m..akkor majd a boltban kézbefogom mind a kettőt, azán majd ugy váalsztok, de mondom, valszeg a 904-es lesz, nem drága, és amire kell arra elég...csak az embernek ne legyen az az érzése, hogy az eee pc nem is számitógép, hanem inkább pda, mert én számitógépet akarok, nem pedig pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest