- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceMcLoud42
csendes tag
Egyszerűbb ha emule-t választod nem az edk2000-et mert emuleban 10k-t is elég adnod, mert akkor már lehet maximummal letölteni.
Probáld meg -
headhunter
addikt
Sziasztok!
Felraktam a gépemre az edonkey2000 Pro progit és a letöltésem kisebb mint a feltöltés.(kb.: 2x annyi a feltöltött adat mannyeség mint a letöltött! 693.98 MB le és 1.48 GB fel) Minden max-on van hagyva a le és a feltöltés is mert ha le limitáltam az upload-ot a progi a download-ot ennek 5x-ére állította be.(P.l.: 12 Kbyte-60Kbyte) Ez nekem a 3Mbit/384Kbit -es netemnél elég kevés, ezért hagytam limit nélkül arra gondolván 48Kbyte/sec lesz a feltöltés és a maximálist kihasználva legalább 336Kbyte/sec a letöltés.
Milyen beállítással lehet növelni a letöltés sebességét és magyar nyelvű segédletet honnan lehet leszedni, esetleg a progihoz magyarítást?
Üdv.: headhunter -
AceMcLoud42
csendes tag
Sziasztok
Naszovalakkor, látom kisebb fejtörést okozott a program. Emule-t is edonkey-t is probáltam már. Ugy néz ki a helyzet, hogy neked mint usernek, van egy pontértéked egy másik usernél akitöl töltenél. Ezt sokminden befolyásolja. Mint pl: milyen prioritással töltöd, aktív vagy-e (vagy itt magas id.nek nevezik) vagy passziv, ő mennyit töltött rólad. Persze ez is olyan rendszer lehet aktiv-passziv téren mint a dc-mert ha passziv vagyok akkor kevesebbet is talál, és nagyon lassan kezdi el. A pontértékeket az emule a saját könyvtárában helyezi el, most nemtom milyen néven. Emuleban is lehet, de az edonkeyban mindenképp lehet választanihogy a temp fájlok több darabbol vagy egy darabbol álljanak. Ha több darabos akkor fennáll a veszélye hogy külsö programmal nem lehet belenézni egy filmbe mondjuk. A töltést meg meglehet csinálni ugy hogy ne ragassza le a netet merthogy 10k kell neki mindenképp kapcsolattol függetlenül. Tehát ha van egy 2Mb-es neted akkor is elég a 10 k, ami mellett még marad a többire is.
Remélem segitettem valamit -
L3zl13
nagyúr
válasz
Thulcandra #37 üzenetére
Queue = Letöltési sor.
Ha eléred az 1. helyet akkor kezd majd tölteni... -
nagydee
tag
válasz
Thulcandra #37 üzenetére
türelem, majd megindul, csak ki kell várni...
más:
nekem olyan az edonky, hogy 9 Mb-s darabokban szedi a file-t, és mindegyik darabot külön tárol, aztán a végén rakja össze. szóval nem foglalja le előre a teljes helyet... -
Thulcandra
senior tag
Életemben nem használtam még ezt a kacatot, de aztán találtam egy edonkey linket egy fájlhoz amit régóta keresek, de nincs sehol...
Namost 6 órája megy ez a szar, közbe talált 14 forrást, de egy bitet sem töltött le. Mindekinél Queue Place:??? van csak... Annyit már kiokoskodtam h a letöltendő fájl progress sávja sötétkék ami annyit tesz h megvan a teljes fájl a ''hálózaton''. De miért nem tölti már?
Tényleg ennyire lassú, vagy én csesztem el v.mit? -
ra^ven
senior tag
jobb akkor ez az emule+ mint az edonkey?
képes folytatni az edonkey fileokat az emule? -
rdi
veterán
az emule ''fejlesztések'' között tényleg van legalább egy spy, de azt nem kell letölteni és feltelepíteni.Az eredeti az tökéletes, csak nálunk nem tud 20 órákat menni sajnos...
-
ra^ven
senior tag
linuxos? azt nem tudom itt írták
Énis edonkey-t használok, de kb 1 heten 1 szer töltök 20k val onnan vmitelég lassunak tünik, tehat csak azok a portok ertem. És melyiket érdemes használni Overnetet vagy az edonkey servereket?
-
ra^ven
senior tag
Nah akkor melyik jobb edonkey, mldonkey, vagy emule? Utobbirol enis azt hallottam hogy spyware, vagy ez attól függ honnan szeded le?
Jaés tűzfalban milyen portokat kell engedélyezni, hogy zökkenőmentes legyen a 3 progi közül akarmelyik? -
vtechun
veterán
passz, mert nincs kéznél emule, de szerintem a dc-hez és a bitcomethez hasonlóan nem árt, ha forwardoltok neki egy portot amin keresztül közvetlenül kapcsolódik a netre, mert igy nagyobb az esély a gyors megbízható működésre..., nálam is (linux)tűzfal mögül megy, csak itthon én vagyok a rendszergazda
-
odinn
csendes tag
Hi!
Nem tudja valaki, hogy vállalati tűzfal/router mögött hogyan lehet edonkey/emule-t használni?
Köszi -
TitiRii
senior tag
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
bocs de ez LOL
néz szét a 2.66m éppen fentlévő user között
70% emule klienseket használ
a temp meg ugy működik hogy amit hozzá adsz file ahoz létre hoz 3 filet, az egyik maga a has file linkje a második magaa file ahová tölti, előre lefoglaja a szükséges lemez területet neki a 3. meg ha jol tudom valami kontrol izé hozzá -
TitiRii
senior tag
aki sorozatokra éhezik esetleg
annak egy nagyon jókis link gyüjtemény:
http://www.the-realworld.de
Bővebben: link -
TitiRii
senior tag
ha tudsz
szedgy le emule klienst
sokkal jobban hazsnálható
tipp: a file limiteket rakd 99999 re igy nagyon sok emberhez be áll a sorba, akár 99999 nek is
sajnos ez egy ilyen rendszer
lassan indul be
érdemes sok dolgot berakni ami le akarsz tőlteni nem csak 1-2 öt
és a lehető legtöbb elérhető forrásal rendelekző verziót
és utána hátradölni és várni
hogy sorra kerülj embereknél
nekem 6-20 ora után(függ attól hogy menyi mindent és mit töltök) már általábban ful sávval jön
havi 20-30gb letöltést adat forgalmam van emulén
szóval jó ez csak várni kell
aki dc zet annak elsőre szokatlan és idegesítő
de hosszab távon mindenféle képp megéri mivel hát kicsitt nagyobb az elérhatő adat menyiség(kicsit
)
szóval lényeg: mindent rakj be a listára ami érdekel
limiteket rakd fel
aztán 1 hét mulva nézz rá -
moonman
titán
-
vtechun
veterán
én is ezzel az ed2k-s linkekkel szopok, iszonyat lassan jön a cucc így adsl-el (1-2 Byte/sec - komolyan) , pedig a haverom linuxos gépén (T3) overnet konzolos klienssel jött mint állat... egyébként itt van egy csomo link ahol vannak cuccok: Bővebben: link
ezzel szemben a torrent elég jól jön... pedig nem úgy müködik az is kábé?
[Szerkesztve] -
Gregorius
őstag
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Az eMule? Spyware? Hol vetted?
Bővebben: link
Ez nyílt forrású program minden bundle nélkül, és még ingyé is van. Ellentétben egy bizonyos eDonkey-val.
Bővebben: link
Letöltésenként van 3db temp fájl. Az egyikben van a tényleges adat, a másikban a keresési/azonosító/egyéb információk, a harmadik meg a kettesnek egy biztonsági másolata.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Gregorius
őstag
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
Azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy a 190M pont a fájl legelejéről van. Még az sem biztos, hogy összefüggő (9M-s egybefüggő darabokban tölt le). És az eDonkey nem olyan hülye, hogy letöltési sorrendben tárolja a csomagokat, aztán a befejezésnél rendezze át elejétől a végéig az egész fájlt, szóval ha az 500M-nál lévő darab érkezik meg először, akkor az rögtön a helyére kerül a temp fájlban. Előbb-utóbb úgyis kell annak a fájlnak annyi hely, akkor miért ne előbb?
Szerk: fenti megjegyzés vonatkozik eMule-re is.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
eDonkey egy lom. Miért van az, hogy töltök egy 700Mb-os cuccot, amiből eddig kb 190 jött le, miközben a temp mappájában már majdnem 500Mb-ot halmozott fel?
-
Flashy
veterán
válasz
gromble_ziz #10 üzenetére
lehet hogy 2003 március óta már történt nála az ügyben valami, nem hiszem hogy még mindig ezen rágódna
-
gromble_ziz
aktív tag
nem számít a regisztráció. ilyen lassan meg és kész ...ha jobban megnézegeted ott van, hogy melyik embernél hányadik vagy a listában ... van hogy csak 4000-5000-dik vagyok...
régebben nagyon kira volt ez a progi úgy mint a dc++, de most már mind a kettő ritka kivételek esetében csak döcög lefelé
az a baj még az E-donkey-val, hogy nagyon tönkrevágja a neten, azaz minden mást is belassít a feltöltés miatt, és bármit osztasz is meg, amit szedsz azt muszáj megosztanod, azaz mindenképpen szednek rólad, de azért lehet szedni, csak sokáig tart -
KovacsUr
addikt
válasz
gericooper #8 üzenetére
Overnet már jó? Kb. két hónapja próbálta mutoljára, akkor még nagyon gáz volt.
-
gericooper
aktív tag
de mindkettőnél jobb az overnet.
itt is be lehet állítani a max up és download sebességet, és nyilván mindenki az upload sebességet korlátozza. ezért ennél a programnál sem jön túl gyorsan a letöltés. -
KovacsUr
addikt
Próbáld meg lejjebb venni a max sources per file-t, feljebb a max connections-t, és időnként jobb klikk a letöltéseken, remove no needed parts, remove queue full
-
launcser
senior tag
sztem emule sokkal jobb mint edonki
edonki bugos vacak, emule eddig nem bugzott -
Cefa
senior tag
Ja és már azt is zúzzák tőlem ezerrel amit még le sem szedtem én viszont csak tötyögve tudok leszedni. Ha van valami trükk amit be kéne lőni akkor léci segits köszi.
-
Cefa
senior tag
Sziasztok aki ismeri a címben szereplő fájlcserélő progit az kérem segítsen.
Problémám:
Túl lassan jön minden. Max 1-2 kbyte-tal bármit is töltsek.
Tudom hogy itt van regisztráció meg ilyenek de addig nem jön gyorsan a cucc?
Ja és alul mindig azt irja ki hogy edonkey not connected?
ez vajon mit jelent mert amúgy on connected-ben vagyok
más progival simán el tudom érni az 50 60 kbyte/sec-et ezzel meg jó ha az 5-öt elérem. Pedig ez lenne a jó mert ezzel mindent megtalálok amúgy nem kinlódnék vele.
lééci seggítsetek köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest