- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
Mista Boller #54 üzenetére
OFF Nem igaz. Indokolt. Azért az, mert nem ''egy bizonyos ember segítsége fosztóképzővel'', hanem általánosan ''mindenféle emberi segítség nélkül''. (Hiszen definíció, nem pedig konkrét esetre tett kijelentés.) Az viszont már többes szám.
Ui. Eredeti mondat, nem én költöttem. (Orosz atomerőművi szakszöveg, ami megragadt bennem. További reklamáció helye: Csernobil.) :DD ON? -
toeri
aktív tag
OFF Amúgy azóta sikerült mégis abszolválni a jócselekedet, ergo ezt meghagyom másnak. (Ha nem így tennék a genyóság lenne, hiszen minden földi halandónak kell a sikerélmény és a tudat, hogy jót cselekedhetett másokkal.) :DDD ON?
-
toeri
aktív tag
válasz
localhost #18 üzenetére
Őőőő... csak félig. :D
OFF
Én igazán mindent elkövettem, de a HP Vectra nem vette be az új vinyót.
(Többféleképpen felismerte az eszközöket, de egyszerre a hármat /régiHDD-régiCD-újHDD/ sehogy! Végigpróbáltam 3 kábellel, az összes topológiával, de nem. Arra kell gondoljak, hogy a gép 70W-os(!!!) tápegysége már nem bír el újabb 8W-ot, ami Seagate Barracuda/80GB max. fogyasztása. S amit valszeg. induláskor akar felvenni.) :(
ON? -
toeri
aktív tag
Nekem is volt fenn (OCWB-s) és jól ment. Azután se tuning miatt cseréltem le a deszkát, hanem USB 2.0 miatt.
Amúgy a legjobb az lenne, ha full Linuxos lenne a gép... :))
Ami pedig a beírást illeti, ha nem indul el a gép, akkor nincs net, ha nincs net, nincs PH, ha nincs PH, nincs topic. :DD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest