Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
Na visszavitük kb fél órát elmolyoltak majd a dologból 1600 Duron lett de mostmár tuterul megy a cucos:)!A videokari tetszik egy Ati radeon 7000 két monitorkimenettel kiproszáltam és mükszik már csak a tv kimenetet kéne megnézni milyeN:)Köszke mindenkinek a segítséget:DD
-
Na fölhivtam a boltot a következő értelmes válaszok érkeztek:felsorolom mi a gond a proci csak 1200 volt válasz állítsam be a bioszben erre kontrázok beállítottam és a gép nem indul bootol be sóhaj a másik oldalon vigyük be és megcsinálják!Előtte felsoroltam ötleteim a probléma megoldására nagy hejeslés és hozuk be őkk beállítják!Na ma megyünk vissza és javitatunk meglátjuk mi lesz!
Tanulság hánnyunk össze egy gépet toljunk rá egy rendszert osz had vigya a marha:( -
A compdepo-nál vettük a cucot tudtok roluk valamit?
-
Ezt találtam a lapról:ECS K7S5APro Sis735, 266FSB, DDR,Lan+Audio
-
-
-
-
-
-
Ez ediglen okés csak az a baj hogy az elem kivétele után sem indul be a gép!!!Azaz nem tudok a biosban ügyködni!!!A másik én úgy láttam a szorzót nem lehet állítgatni!S erről a lapról azt irják nem tuningbarát nem lehet hogy nem lehet egyáltalán szorzót állítani bár ez számomra hihetetlen lenne:(!Na mindegy 10óra körül felhívom a boltot és beszámolok nektek mit mondtak!Addig is köszönöm és várom a további segítséget!!!
-
Nos következő a hejzet:vett egy cimborám egy ECS lapot 1600 Athlon XP procival/állítolag/,rendszer telepitve a konfigra Aida szerint a proceszor tipusa AMD Athlon 1200 XP fsb100 na erre gondolom én mivel az 1600 értékei 1400MHz/133 biztos nem állították be a boltban az fsb-t csak úgy lazán alap 100-on hagyták gép ujraindul belépek a biosba beállítom az fsb 133-ra mentem a felálást gép leáll de nem indul.Kihuzom a tápot újraprobálom semmi!/régi tapasztalat hogy ha valami nem koser a biosbanaz Abit Asus lapok visszaállnak ujrainduláskor alapértékekre és úgy indulnak be/de itt se kép se hang vincsi felpörög a cuc cd-ről dolgozni látszik optikai egér bevillan de semmi más.Gondolom én bios reset csakhogy a gép teleragasztva garicimkékel!Se baj ez egy óriásház a nagy hejeken benyúl elem kioperál/akár sebész is lehetnék ennyi errővel:)/elem vissza és semmi változás:(!Gondolom én biztos kimozdittotam a videókarit megigazitottam a ramot is ki be raktam!Amig a házban turkáltam a tápkábel ki volt huzva!
Na most kell a segítség mi a gond?Bár holnap visszaviszük gariba de érdekelne a hiba oka!!!és a procit miért 1200/100 látta az Aida?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crypto Trade
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen processzort vegyek?
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest