- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubulke
csendes tag
Amit tudok javasolni, hogy ha használt gépet veszel, akkor kössél visszavásárlási garanciát. Ha többre nem is, akkor 1 hétre, amíg a gépet teszteled. Érdemes! Egy kolitársam megjárta, ugyanis nem kötött szerződést a taggal és kb. az 5. napon nekiállt vibrálni a képernyő. Kontaktos lett. Egy másik gyerek is beleesett egy hasonló vételbe, de az kicsit tovább bírta. A 2. hónapban jöttek elő ugyanezek a problémák. Ha jó szögbe állítja a képernyőt, akkor semmi gond nincs vele. Aztán amikor elment relkamálni, akkor az eladó jót nevetett. Szerinted miért akarnak túltenni rajta? A CNC gépekhez nem kell nagy teljesítmény. A programok elkészítése sem igényel erőművet. Igaz, én csak elméletben tanultam.
Meg a programozást is.
A javaslatom, hogy egy kicsit várjál és spórolj egy kicsit még. A leendő anyósomnak egy Compaq Evo-ja van és szerintem a világ legstabilabb gépe. A típusszámát nem tudom, de én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha jól emlékszem, akkor 1,2GHz-es proci, 256 MB memória, ATI 32MB videokártya van benne, cserélhető az FDD és a CD/DVD és egy kisebb(kb.20-30GB) vinyo van benne. Ez a MATÁV!!!! Szóval a céget kellene megkeresni, vagy ott magasabb beosztású embert, aki hozzáfér az ilyen gépekhez a 2 évi selejtezésekkor. Ugyanis minden második évben kidobják a gépeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg a programozást is.
A javaslatom, hogy egy kicsit várjál és spórolj egy kicsit még. A leendő anyósomnak egy Compaq Evo-ja van és szerintem a világ legstabilabb gépe. A típusszámát nem tudom, de én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha jól emlékszem, akkor 1,2GHz-es proci, 256 MB memória, ATI 32MB videokártya van benne, cserélhető az FDD és a CD/DVD és egy kisebb(kb.20-30GB) vinyo van benne. Ez a MATÁV!!!! Szóval a céget kellene megkeresni, vagy ott magasabb beosztású embert, aki hozzáfér az ilyen gépekhez a 2 évi selejtezésekkor. Ugyanis minden második évben kidobják a gépeiket.