- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Ja, enis az ecdlrol beszelek:))
Ezen mi volt az ujdonsag,hogyha elbenazol egy vizsgat akkor ujbol kell kezdened?:) -
Nimrod
addikt
És most válaszolok a saját témámra, mert végre emailben választ kaptam rá -nem tőletek :(((
Erre a vizsgára csak cégek küldenek el, mint egy továbbképzésre, hogy tudd használni a cég spéci programját (ha esetleg nem tudnád). -
KERO_SAN
aktív tag
Hi:)
Mi az hogy kezdheted elorol?:)
Ha olyan lama vagy es 2 ev alatt nem tod befejezni csak akkor kell ujbol kezdeni.. -
Nimrod
addikt
válasz
CsendPenge #10 üzenetére
Megbuggyantál? Az ECDL-nél alig lehet hibázni, mert kezdheted előröl! Ajánlom GDF AIFSZ szak, 2 éves, heti három előadás ha van ECDL vizsgád. :)
-
KERO_SAN
aktív tag
Lattam mar ECDL viszgapeldatarat, es olyan az osszes feladat hogy felkeszules nelkul meg lehet csinalni:)
Max az access/adatbazis resz meg tablazatkezeles lehet akadaly a tobbi mind olyan dolog amit nap mint nap hasznalsz.. -
Den
veterán
Mondja ezt az aki befizetett 10-ezret és kapott ecdl bizonyítványt...
Viszont a családban 3-an is elvégezték (én nem), és az biztos hogy gizinéni nem teszi le 2 nap alatt.
Egyébként elhiszem amit nimrod mond mert az ecdl egyik modulja kb az, mint a gdf-en az elsős, számtech nevű tantárgy, az excel, meg word modulból spec nehezebb ecdl, vizsgát tenni mint ugyanezekből a gdf-en. Már ha _tényleg_ hivatalos vizsga van és nincs a dolog megbundázva... -
CsendPenge
őstag
Ennél már csak egy tanfolyás van jobb, ami itt nálunk megy (illetve valszeg minden könyvtárban, mert a pályázaton nyert gépek mellett ez is kikötés, hogy meg kell embereket tanítani a net használatára). Na, az egyik sikeres ''tanuló'' azzal kezdte ma, hogy lazán kinyomta a gépet (mert egér megmozgatása után azt hiszik, hogy azonnal megjelenik a kép,vagy be kell kapcsolni), aztán megkérdezte, hogy melyik is az a kereső? Kiderült, hogy a google-ra gondolt. De fejből nem tudott egyetlen keresőt sem. :))
-
KERO_SAN
aktív tag
En befizettem 10e-t az info tanarnak, es kaptam egy OKJ bizonyitvanyt meg egy ECDL szarsagot vagy mit:DDD aludhatok 9ig:DD ) egy kalap szart sem er, mert a meg gizi neni aki nem latott szamitogepet egesz eleteben , is le tudja tenni kb 2 nap alatt :D
-
pRedATor
tag
Miért ér egy ECDL annyit a felvételinél mint egy nyelvvizsga??? Az a 3 pont egy kissé tulzás, max 0,5-1 pont?!?! Mondjuk a GDF egy ''más'' világ. Emlékeztetnélek bizonyos hírdetések utolsó mondataira; gondolom tudod miről van szó... Ha nem akkor majd megírom...
-
Superman
nagyúr
A színvonalról, meg az elismertségről: a haverom a Matávnál volt rendszergazda. Ő mesélte, hogy az ott dolgozó szakemberek háromnegyedének nem volt egyetemi végzettsége, csak szakmai felsőfokúja. Persze attól még érthették a dolgukat.
-
Nimrod
addikt
válasz
CsendPenge #7 üzenetére
Gábor Dénes Főiskolára járok, első évem. Az OKJ mennyivel jobb? Itt legalább tudnod kell valamit, ha le akarod tenni! Sokszor majdnem 100%-os teljesítmény szükséges a sikeres vizsgához! Vagyis, ha valami apróságot elbakizol az elején, akkor kezdheted előröl az egész vizsgát. :)
-
biker
nagyúr
egy ecdl + nyelvvizsga szerintem max titkárnői állásra elég...
szerintem.
az a baj, hogy a melóhelyek 99%-n csakl azt nézik, milyen papírod van. azt, hogy az mit is jelent, azt még a beosztottnál hülyébb főnök sem tudja.
csak látja: ''eu'' eddig tudja elolvasni az ecdl hosszabb nevét, a többit már nem érti, meg hogy ''computer'', waogh, jöjjön dolgozni!!! -
-
Superman
nagyúr
Sajnos nem. De megkérdezném, hogy minek neked ez a papír? Olyan sokra értékelik? Lehet vele állást találni?
-
Nimrod
addikt
Az ECDL vizsga 7 modulból (vizsga) áll és van egy kiegészítő modul (fakultatív vizsga). Erről a fakultatív vizsgáról tud valaki valamit? :(
Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest