- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Mármint, azt tudtam mit kell írni, nagyjából a hová-t, és a hogyan-t is, csak elsőre nem jött össze, de köszi
em - rem: különösebb hozzáértés híján (ez itt a reklám helye
) az Ipon oldalát is 'brute-force' módszerrel alakítottam át a böngészőbe beépített DevTools-al kísérletezve
, mert annyira felhúzott a hülye, és ráadásul rettentő pocsék stílusváltásuk. És ha megnézed én mennyire jutottam, a nulláról kezdve a css-t, kísérletezéssel, négy! nap alatt, akkor mit hozhattak volna ki belőle ők, így különösen dühítő, hogy mennyire tesznek az oldal küllemére.
-
zseko
veterán
Oké, most se 100%-ig értek mindent, de ez nem gond
El akartam kérni a forráskódot, hogy értsem milyen érték em-jéről beszélsz, mivel ezt nem értettem 'eltolási értéke -0.1em', mivel én rem-et ismerek, de ezt már megtették és meg is kaptuk.
Én is nézelődtem kicsit, nincs kedvem most sokat írni, így egyszerűen beteszem a képet mire jutottam:
Sajnos egyenként kell kikísérletezni adott sormagassághoz melyek a jó értékek, de kiindulási alapnak szerintem már oké
Gondolom ezt váltaná ki egyszerűbbre az initial-letter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!