- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
Szervusztok, sürgős segítségetekre lenne szükségem.
Adott egy rúdlámpa, amit az eBay-en rendeltem, és teljesen kamu.
Megreklamáltam a Fórum FAQ-ban itt leírtak szerint:
"eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van
A menüpont neve ahol indítani kell Return Request, visszaküldés kérése, de ez nem azt jelenti hogy mindenképp vissza is kell küldeni. Csak ennek nevezték el a menüpontot."
Ott a "Doesn't seem authantic" opciót választottam, és leírtam, hogy teljesen kamu a lámpa Nincs gyártói felirata, doboza, nem CREE XP-L HI LED van benne, amúgy is zörög a lámpafejben valami, igen gyenge a kidolgozása. 10 fotót raktam föl - videót nem tudtam. (Zörgést nehéz lefotózni.)
Válaszolt a faszi, hogy 10% árengedményt ajánl - visszaírtam, hogy ez nevetséges, hiszen én nem hibás és hamisítvány terméket rendeltem, és ajánlatát nem fogadom el.
Erre ma "örömmel értesít" az eBay, hogy "Your return request is approved. The seller will provide you with a return shipping label to send the item back."
Bevallom, valami sokkal komolyabb %-os visszatérítésben reménykedtem, más helyen bizonygatták, hogy 100% refund-ra vagyok jogosult.
Most akkor tényleg küldjem vissza ezt a sz*rt? (Nincs rá szükségem, kamu termék. Viszont az eladó ahogy visszakapata, ugyanúgy fogja ismét árusítani.)
A Paypal tényleg vissza fogja fizetni nekem a postázás díját?
Magyar Postával küldjem, vagy van rá jobb tipp?
És mikor küldi meg az eladó a címét? Miért nem küldte már el most, ha a visszaküldést választotta?
Remélem, a végén kapok majd lehetőséget arra, hogy mindezek miatt jól lepontozzam...
Max. kösz a válaszokért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest