- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Miért írnak az eladók e-mailt, hogy megérkezett e már a termékük, amikor már visszajeleztem nekik pozitívval?
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Rendeltem valamit Kínából Szeptember 11.-én, ami azóta sem érkezett meg. A követőkód két hete írta, hogy "célországba elküldve". Azóta semmi mozgás. Október 10.-én nyitottam egy vitát. 14.-én azt írta az eladó, hogy ha 10 napon belül nem érkezik meg, akkor újraküldi. Ez a tíz nap 24.-én lejárt. Azóta sem történt semmi. Az ebay azt írja, hogy november 9.-én a vita automatikusan lezárul.
Az lenne a kérdésem, hogy mi történik ha lezárul a vita? Én eleve visszatérítést kértem. A másik kérdés, hogy ha azt mondja, hogy újraküldte, akkor is lezárul a vita? Mert nekem volt már hasonló, hogy azt ígérte az eladó, hogy újraküldte, és azóta is várom a csomagot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Nagy hülyeséget csináltam, rossz tokot vettem meg, persze ezt csak most vettem észre.
Mi ilyenkor a teendő?
írjak az eladónak, hogy a másik kellene?
Sajnos angolul nem tudok, ezért megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Telefonról vásároltam, és nem figyeltem.
Egyébként SPG slim armor tokról van szó, de nekem neo hybrid kell.Előre is köszönöm!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
andatti
senior tag
Van itt telefonos topic, ott én már láttam, hogy 3-4-500$ is vesznek telefont kínából, igaz zömmel inkább 100-300$ között. A garanciázás bonyolultsága pedig ott nem zavar senkit... paypal-os védettséggel pedig azért a rizikó is sokkal kisebb, mint akár hazai átutalással...
-
htc07
addikt
válasz somnia #36193 üzenetére
Szerintem egy észérvekkel alátámasztott hozzászólást sikerült összeállítanom, bírom én a kritikát, de azt nem ha csak lehülyéznek mert nem bízok meg vakon akármelyik eladóban a világ másik felén De szívesen olvasom az ellenérveid egy százezer forint környéki külföldi, internetes vásárlással kapcsolatban.
Tény, kicsit benéztem hogy eu-n belülről jön a cucc, tehát a kiszámolt többletköltségeimtől eltekinthetünk.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz andatti #36189 üzenetére
translate.google.com
Értesültek róla, h sz@r van a palacsintában. Ha nem jelentkezik az eladó a határidőig, akkor jelezz nekik, és agyonverik!
De fognak még írni, ha nem jön válasz, hogy jött-e. Megmondod nekik, h cseszett válaszolni, erre mennek majd a verőlegények, és pár nap múlva visszakapod a lovettát!
-
andatti
senior tag
A case nyitása után a következő fogad a megrendelt termékek sorában:
Item not received case opened. Awaiting seller's action.
See case details:
Case Open: Work it outClick for helpPlease wait for the seller to respond by Nov 01, 2013.
What you should know:
If you don't hear from the seller by Nov 01, 2013, you can escalate this case to eBay Customer Support.
You can also add a message to the seller or close this case.
The case will automatically be closed on Nov 25, 2013.Kaptam levelet is az ebay-től:
Here's what just happened:
We're sorry to hear that you haven't received "Termék, amit vettem". You've opened a case, and we've notified the seller that you've requested a refund for the item.Here's what you need to do next:
Please allow a few days for the seller to respond to your case in the eBay Resolution Center.
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by Nov 01, 2013, please let us know. On that date, you can escalate your case to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your case and get back to you with a decision within 48 hours.
What you should know:
If we don't hear from you by Nov 25, 2013, we'll assume that things have been resolved, and your case will be closed. Note that once a case is closed, you won't be eligible for a refund through eBay Buyer Protection for the item.
Szóval nekem nem világos, hogy elindult itt már valami? Vagy én vagyok türelmetlen és csak várnom kell?
-
htc07
addikt
Kicsúsztam (miért kell 5 percre limitálni a szerkesztést?... ), ahogy nézem amit kinéztél, durván 110e forint körül van, erre rájön még a 27% áfa, 140 ezer forint.
A fényképező maga az arukereso.hu weboldal szerint egy árban van itthon azzal, amit kinéztél az ebayen. Igaz, nem tudom milyen alapfelszereltség, de én azt javaslom, inkább vedd meg itthon az egész szettet és legyen inkább +30 ezer forint megvenni a kiegészítőket (kb. ennyi lenne a teljes ebayes csomag ára áfával+vámmal), mintsem kapj egy hibás/sérült/használhatatlan gépet vagy esetleg egy csomag zoknit helyette. ÉS árban teljesen ugyanott vagy.
Bocsánat ha rosszul emlékszem, de talán most G^zC^mp€r néven jelenlévő juzer él át hasonló élményeket, rossz terméket kapott, visszaküldte, az eladó pedig nem veszi át a visszaküldött csomagot. Az ebay meg nem fizeti vissza a vételárat, amíg át nem veszi az eladó a terméket Ha hülyeséget írok bocsánat, javítsatok ki
(#36187) Jazz
Én úgy tudom, csak akkor vonhatja vissza, ha még nincs rá licit.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Az milyen dolog (normális??) hogy az eladó az aukció vége előtt 1 nappal visszavonja a terméket??
Kirakod buyout nélküli aukcióra, és ha nem tetszik az eredmény visszavonod? Ezt engedélyezi az ebay? Döbbenet.
free your mind
-
htc07
addikt
válasz gws580 #36185 üzenetére
Egyébként nagy értékben én sem vásárolnék semmit ebayről (talán maximum Magyarországról interneten keresztül).
Főleg nem ilyen nagy értékű elektronikai eszközöket, amikre a garanciáztatás is egy kínszenvedéssé válhat, továbbá ugye a vám+áfa, a szállítás közbeni sérülés, a hiányosan küldött csomag... Van benne rizikó rendesen, nem biztos hogy párezer forint spórolás megéri az esetleges felmerülő gondokat.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Órát szeretnék rendelni ebay-ről viszont egy érdekes dologgal találkoztam.
Beírtam a keresőbe a gyártó által megadott rendes nevét az órának:[link] a legolcsóbb találat is 6000Ft körül jár. Kb ilyen árban lehet itthon is beszerezni.
Viszont ha csak a rövidített nevét írom be akkor kiad a kereső sokkal olcsóbban is elméletileg ugyan abból az órából:[link]
A gyártó honlapján csak egy variánst találtam:[link]
Mi a különbség a drága és az olcsó óra között? Az olcsóbb hamisítvány lenne?
THX a választ.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Valami hasonlók keresgélek ebay-en távirányítós dugalj, de sajnos nem igazán találtam még, ami árban, de legfőképp a magyar konnektorba illene.
tud valaki nekem segíteni, hogy milyen név alatt ismertek ezek az ebay-en, hogy keressek rájuk, vagy esetleg egy linket is megköszönnék!
Köszi előre is....
amúgy nekem szept. 9-én rendelt óradobozom se jött meg, szerintetek van rá esély, vagy ezt benyelte a világ? case-t már nyitottam amúgy
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
randras
veterán
Ilyet ne vegyetek, egy fillért sem ér.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz andatti #36179 üzenetére
Ha nem válaszol, akkor 1-2 nap múlva az eBay vissza fogja adni a pénzt.
Ha válaszol, akkor még hamarabb, ha normális az eladó!
Nekem már egész sok ügyem volt azért, mert késve jött meg a cucc, és sose volt gondom (pár $-os cuccok voltak)
De volt, hogy hamis akksikat kaptam, azok árát is visszakaptam minden gond nélkül, szóval az eBay Buyer Protection eszméletlen jól működik!!!
-
andatti
senior tag
válasz CoolBoy323 #36178 üzenetére
Igen. Így nekem ez az első case amit nyitottam... De muszáj volt, mert letelt a 45 nap...
If the seller doesn't resolve the problem by Nov 01, 2013, and your purchase is covered by eBay Buyer Protection, you can ask eBay Customer Support to review the case and make a final decision.
azaz maradt továbbra is a várakozás... De közben megtaláltam a terméket 1000 Ft-al olcsóbban is, így mindenképpen jobb lesz, ha visszakapom a zsét, mert fele áron meg tudom majd venni... és remélem egyszer meg is kapom végre...
-
andatti
senior tag
Ma lejár a 45 napom, és a tegnapi levelemre semmit nem válaszolt az eladó... Így megpróbálkozom valami mással.
Kérdés, hogy
Can we share your number with the seller? erre yes-t, vagy no-t kell bejelölni?A szöveges kifejtésnél én ezt küldeném el:
I want a full refound, but today 45 days! I'm not shipping items...
Az eleje egyébként is az, amit jelöltem... Az I want a full refound, van a pötty... (jah és ha hülyeség, akkor javítást kérek szépen... )
-
ted_mosby
senior tag
válasz snooze #36171 üzenetére
Örülök hogy van itt más Arsenal drukker is
I5 Androiddal és 256mb rommal, azért ez komoly . na mindegy túl teszem magam rajtaSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Southboy
csendes tag
Na már csak ez az egy van nem vagyok valami nagy Angol szaki rendeltem egy maró dolgot elég húzós ára volt és nem kaptam számot hozzá de ezt az üzentetett kaptam. Magyarán mit is akar valaki le írná nekem ?
Előre is köszi..Dear friend
Thanks for your business.
We already sent out the products to our ship company. they will delivery the products to HK for DHL express, the shipping time is about 7 working days,
If you have more question,pls feel free to contact with me,
Anyway, I will offer the correct track number to you three days later. Pls don’t worry,
Best regards
jean -
bul07
nagyúr
Szerencsére nem, minkétszer kis csatanás és füst a töltőből
Lehet jobban megéri a tényleg utángyártott töltők mert ezok aminek látszanak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Southboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni megrendeltem egy dolgot és posta.hu n már látom a terméket.
De napok óta nem mozdul sehova kb mennyi idő mire ezt le zongorázzák vagy érdeklődjek a postán?
Válaszotok előre is köszönőm.2013.10.17
12:27
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted -
ted_mosby
senior tag
Ugye ez nem átverés Új ájfón csájna módra
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
KISDUCK
addikt
Van egy case-m ebayen az eladó visszaírt nekem amire küldtem választ, de azt nem látom sehol az normális?
-
bul07
nagyúr
Nállam kettő ilyen is elfüstőlt már , de egy hamadik rendesen teszi a dolgát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
raziel01
veterán
válasz ugyeletes #36161 üzenetére
"32 gigabyteos microsd kartyat szerettem volna venni, 2 eladotol probaltam, de mind 2gigas volt "fake-zva" 32 gb-ra... ebay visszafizette a penzt, most probalom a 3. eladot..."
Ez abszolút a Te hibád. Itt a topic. Miért nem kérdezel?
Tőle vegyél -
ugyeletes
tag
32 gigabyteos microsd kartyat szerettem volna venni, 2 eladotol probaltam, de mind 2gigas volt "fake-zva" 32 gb-ra... ebay visszafizette a penzt, most probalom a 3. eladot...
mas: volt a napokban egy olyan akcio, hogy SELL YOUR PHONE es kapsz 50 usd-s kupont.
nagyon reklamoztak meg minden, okt 14-ig kellett asszem felrakni a telot, es okt 24-ig kellett kifizetnie a vevonek.
namarmost: az akcio eltunt, sehol sem latok rola semmit, ezek szerint erdemes mindig pdfbe menteni a kepernyokepeket?! tud valaki valamit errol az akciorol? a google sem segit...
koszi. -
RockHaRD
addikt
október 9.-én kaptam egy levelet az ebay-től:
"Dear XY,
I am writing you on behalf of eBay in regard to the “Shimano XYXYXYXXY Disc Brake” (Item # XXXXXXXXXXXX) that you recently purchased. I reviewed your email, and I understand that you already return the Brake that is wrong as advised by eBay, which shows it is still currently in transit back to your seller. I know it can be frustrating when an item arrives different. I want you to know we are here to make sure this case is resolved as quickly as possible.
We appreciate your initiative in returning the item to the seller. After reviewing your case, I see the tracking information (RRXXXXXXXXXHU) for the return shipment shows the item is currently in transit and Import (Item arrived at country of destination) as of September 29, 2013. Before we're able to issue you a refund, we need to confirm that the item has been delivered. In addition to this, I will place the case on hold for 15 days to accommodate any shipping delays. If by that time the tracking number shows the item has been successfully delivered, you will receive your refund within 3 business days. If for some reason the item has not been delivered, we will re-evaluate the case with the information available to us.
To check the status of the case, visit the Resolution Center:
http://resolutioncenter.ebay.com/To summarize, we're giving the seller time to receive the item, and your refund will be issued once the item has been confirmed delivered.
We appreciate your continued patience and willingness to work with us. Thank you for choosing eBay and have a great day!
Sincerely,
Katrina Pauline M.
"Na már most. A 15 nap letelt. A státusz pedig 5 napja Item Storet. Hiába nézek a resolution centerbe, nincs lezárt casem, és nyitott casem sem. Ilyenkor mit tudok tenni? Végülis az eladó csinálhatja azt is, hogy nem veszi át az árut, és akkor a végtelenségig nyitva marad a case? Ha látja az ebay, hogy nem veszi át 1 hétig (direkt vagy nem direkt), akkor írnia kéne egy levelet az eladónak, hogyha nem veszi át 2-3 napon belül, akkor a Paypalról levonja, és átküldi nekem. Ez már elég nevetséges. Minden szart megtettem, így is 6500 ft volt a vissza postázás, azt nekem nem fizeti ki senki, de lenyelem ha legalább az eredeti árat visszakapom (kb 35k)
-
v-man
őstag
-
426os
őstag
Rendeltem egy USB töltőfejet kínából, kb 20 perc töltés után eldurrant. Biztosítékot levágta, a telefon szerencsére úgy néz ki megmenekült, addig nem jutott el a 230V.
Képek elrettentésként:[link]
Majd' egy ezres volt, de már értékeltem az eladót, úgyhogy tanulópénznek fogom fel a dolgot.
Amúgy nem is figyeltem rendeléskor, hogy Samsung töltő lenne. Nem is azt kerestem, de biztos hamisítvány, ez már akkor nyilvánvaló volt amikor kibontottam. Természetesen a hozzá mellékelt microusb kábel is a szarabbik változat volt, amivel egyáltalán nem tölt (csak azt mondja) a telefon..
-
kaliber
aktív tag
-
gws580
tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni ebay-ről egy fényképezőgépet- 100k értékben..
Most akarok regelni oda- de előtte lenne pár kérdésemElőre kell utalni az eladónak?
Ha eltünik a csomag akkor visszakapom a pénzem?
Milyen szállítás célszerű választanom, egyáltalán lehet választani szállítást?
Köszönöm!Ez lenne...
http://www.ebay.com/itm/Canon-PowerShot-SX50-HS-12-1-MP-Digital-Camera-32GB-SDHC-Battery-Case-More-/290958609233?pt=Fotocamere_Digitali&hash=item43be7c0b51
[ Szerkesztve ]
""A Jó fiúk eljutnak a mennyországba...A Rosszfiúk meg Bárhová...!!""
-
Siriusb
veterán
válasz randras #36142 üzenetére
Abból kiindulva, amit az utóbbi egy-két hétben az itteni fórumokon olvasgattam, nagyon meg kellett lépni.
Mondjuk azt sem értem, eddig miért nem lehetett feltölteni fényképet a reklamációhoz? Sima üzenetnél megvolt ez a funkció. Igaz, én csak 2 hete kezdtem...(#36144) mikk2000
Fuss neki még egyszer[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
Született egy-két hasznos újdonság.
-
tonyrulez
őstag
válasz Siriusb #36135 üzenetére
Őszintén, mélyen legbelül tudtam hogy biztos nem lesz eredeti, de mondtam magamban hogy ott a refund ha nem jönne meg, ha meg megjön és működik akkor még mindig feleannyiba kerül mint egy ugyanilyen noname. Végülis ez igazolódott be, most ezen nem fogok sírni
randras: Nem, de majd most. Adatvesztéssel nem jár ugye? 4GB már van rajta.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz havri1 #36132 üzenetére
Ezt vettem meg, jó, tudom, nincs túl sok értékelése, de 2000HUF Class10-es 32gigás kártyáért aprópénz. Ennyiért noname-et se kapni.
Egyébként eladó termékei között ugyanúgy tudsz keresni, mint máshol: ha megnyitod az összes termékét, akkor a felső keresősávval csak az ő termékeiben keresel.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
havri1
félisten
válasz Siriusb #36131 üzenetére
Írtam a múltok is már itt, más is ajánlotta
1 hsz-ben lehet érdemes lenne ilyen eladókat összeszedni, bár ez nem mérvadó, hisz bármikor változhat a piac..Más: Olyat meg lehet csinálni, hogy pl az eladó összes tétele között keressek adott tételt?
Pl Transcend 32gb adott eladótól.
Mert most lapozgatok a listájában az eladó cuccai között, és vagy megtalálom, vagy nemhavri
-
tonyrulez
őstag
Eladónak hogy lehet "csak úgy" üzenetet küldeni, anélkül hogy case vagy bármi lenne belőle? A Contact seller-en elindultam, de itt már olyanokat kérdez mintha refundot szeretnék. Vettem tőle egy 32GB-os állítólagos eredeti Samsung microSD kártyát, de egy kínai valamit kaptam helyette, ami ettől függetlenül ugyanúgy működik, meg ennyi pénzért itthon max 8GB-osat kapnék stb. Szóval csak szólnék neki hogy azért ne nézze hülyének az embereket, de refundot nem akarok.
4 8 15 16 23 42
-
tag
Több mindent is vettem már ebay-n, de most egy olyan terméket vennék meg ahol az eladó nem adta meg a szállítási költséget. Írtam neki az ebay-n keresztül, amire 15 percen belül válaszolt is. Megírta, hogy 10 EUR a szállítás. A vásárlás gombra kattintva egy vásárlási elkötelezettség lehetőség volt, amit el fogadtam, de nem volt lehetőség kifizetni a terméket, mert itt a szállítási díj nem jelen meg. ??? Mi van ilyenkor?
Miközben írom ezt a hozzászólást látom , hogy a "Saját ebay"-ben ott figyel a 'megvett' termék, csak még nincs kifizetve. Most rákattintva a fizetésre, már ott van a szállítási költség is (amit megegyezett a levélezésben megadott összeggel). Így más kifizethető a termék.
Szóval csak türelem kell, és tényleg működnek a dolgok az ebay-en.
Csak azért nem törlöm ki, hátha másnak is segít ez a leírás.
-
Siriusb
veterán
Csordogálnak az októberben rendelt apróságok, de az elemlámpám még sehol. Remélem egy postai alkalmazott nem ezzel világítja át a leveleket.
-
andatti
senior tag
Nah, other-ben megírtam a refund kérést az eladónak, így, hogy a 44. nap is elment...
Kérdésem, hogy ez után mi a teendőm, meddig célszerű várnom? vagy inkább claim-et kellett volna nyitnom, hogy ne csússzak ki a védettségből? (bár holnap még talán nyithatok ügyet, csak írjátok le/meg légyszíves, hogy mit-hogyan csináljak...)
-
andatti
senior tag
Holnap lejár a 45 nap az egyik cuccomnál, így ma refundot fogok kérni. (mert ma sem hozta a postás, "helyette" egy 11-én rendelt újabb cucc jött meg...) Csak kérdés, hogy még olvassa-e ma, illetve hova kéne írnom. Mert a magam eszétől other-be írnám meg, hogy refundot kérek, de nem biztos, hogy ha nem reagál holnap estig, akkor még engedni fogja az ebay a további diskurzust...
-
-
mikk2000
őstag
Nekem engedi kiválasztani, igaz fent írta hogy az eladó leállította az eladását mert elkúrta. Ettől függetlenül baromi nagy szállítási költséget ír, ez csalás kategória szerintem egy sima kábelnél. Én visszakérném az árát negatívot emlegetve, ha nem küldi pár napon belül, akkor case. Viszont ha kéri visszaküldeni akkor valószínű árban rosszul jársz ha visszaküldöd, végül is ő küldött rosszat.
-
Josi
senior tag
-
Josi
senior tag
válasz Siriusb #36110 üzenetére
Teljes visszafizetést kérek. Ők rontották el, mert vagy rossszat küldtek, vagy hibásan vitték fel az árut eladásra.
Egy másik eladóval is volt már ugyanilyen gondom, ott gond nélkül visszafizették, és az áru is maradt.
Igaz nem tudom használni semmire, mert ezért nem fogok egy Samsung S4-et venni.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Josi
senior tag
Rendeltem a tabletemhez egy usb adatkábelt ami tegnap megjött.
Sajnos olyant küldött ami nem hozzá való.
Tegnap küldtem neki üzenetet fényképpel a problémáról.
Ma ezt válaszolta:We are so sorry about your problem.This item can work,but it is not compatible your ASUS TF 300 pad,this is your own choose when you buy it.Maybe you bought a wrong item.So sorry indeed.
Any problems,please contact us.Ha jól értem azt irja, hogy én választottam rosszat, és sajnálja.
Viszont mikor rendeltem, akkor ott ki lehetett választani, hogy milyen készülékhez kell, és én jót választottam.Mint irjak vissza neki? (az angol nem erősségem sajna)
Köszönöm előre is.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
koliz1
tag
Sziasztok
Én is várok már több mindent, Ebay Aliexpress de nem akarnak megjönni.
-
mikk2000
őstag
válasz randras #36103 üzenetére
Úgy lehetne valamelyest normálissá tenni, ha vásárláskor rádiógombbal lehetne választani abban az esetben, ha eltér a paypal és az ebay cím, hogy most akkor melyikre történjen a szállítás, kivéve persze ha ellenőrzött paypal címet követel meg az eladó, de akkor tájékoztasson arról, hogy paypal címre történik a kiszállítás, kérem-e így is.
-
randras
veterán
válasz mikk2000 #36102 üzenetére
A PayPal címre küldik azok is, ha azzal fizetsz. Olyannyira, hogy a legtöbb webshop PP fizetés esetén a PP API-n keresztül a checkoutnál megadott címet vissza echo-za a webshop shipping adatai közé, és ott általában ilyenkor már nem is lehet átírni a mezők tartalmát. Pl. BuyInCoins, DX ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest