Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
Úgy néz ki találtam már megint egy érdekes hibát:
Licitáltam egy termékre ingyen postával volt megjelölve a terméklapon is külön a postázás résznél is megnéztem ott is az van.
Most nézem hogy hogyan áll a licitem ott meg az szerepel hogy posta 1,29$
Ilyenkor mi van?
Másnál mit mutat? Ez az:
[link] -
mrgergoke
aktív tag
válasz
tamas1985
üzenetére
Ilyenkor speckó elbírálása van a dolognak. Legalábbis így szokott lenni. Nem vagyok ebben teljesen biztos, de úgy rémlik, egyszer ezt olvastam eBay-en valahol. Vaterán is így van egyébként, bár a méreteikből fakadóan közel sem biztos, hogy az eBay követi ezt a rendszert.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
Igen
-
Avicularia
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi. Akkor ez független a case-től?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
~ Május 22-ig tudsz visszajelzést adni (vásárlástól számítva 60napig)
-
Avicularia
veterán
Pár napja írtam a kocsikameráról. Levelezek az eladóval, felajánlotta az újraküldést vagy a refund-ot. Természetesen a refundot választom. Mennyi ideig tudok neki negatívat adni, ha esetleg csak arra játszik, hogy kicsússzak az időből? Case-t nyitottam május 6.-án, a terméket március 22.-én vettem.
-
ezt a progit ismeritek?
TrackChecker -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy memóriakártyát Taiwanról 1 hónapja, ajánlott levélként lett feladva, viszont csak a Taiwani Chungwa post oldalán látszik róla infó, a posta.hu-n semmi. (Ragszám: RR803355795TW ) Mivel ez már a harmadik rendelésem ettől az eladótól és az eddigi küldeményei 1-2 hét alatt megérkeztek, ezért írtam neki hogy legyen kedves visszautalni a pénzemet. Válaszként ennyit kaptam, hogy "Dear Buyer please no worry we will submit the inquiry form Thanks" Ez mit takar? Köszi -
Melack
veterán
Helló!
iPod nano 6th gen kiegészitő kapcsán kérném segítségeteket. Olyan dokkolót keresek hozzá, ami rádiós, és lehetőleg elemről/akkuról tud üzemelni. Valamelyikőtök találkozott már ilyennel?
Köszönöm válaszaitokat!
Üdv
-
bul07
nagyúr
Na ránéztem
DailyRoads Voyager ezzel vannak problémáim
Axel Voyager viszont úgy néz ki hogy be fog válni
Már rendeltem is autós tartót -
akela91
addikt
Ebay-en eladónál, az értékeléseknél, lehet szűrni egy adott termékre, hogy milyen osztályzatokat kapott? Jelenleg, külön rámegyek, hogy negative/positive, 200-ra állítom a listázást, és ctrl+f böngészőbe becopyzom a termék nevét. Na szóval, hátha tudtok jobb megoldást.

-
TaaT
nagyúr
Ki akarja kipróbálni a Buy it Now gomb működését?
[link] -
Balázs1986
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Biztos, hogy nem

Május 4-én nyitottam, innentől 7 napot ad az eBay az ügy tisztázására. Ha letelik a 7 nap, utána továbbítható a Customer Support felé. Május 10 a 7. nap, a státusz is ma reggel 9 körül változhatott meg, mert reggel még nem ez volt a státusz, 11-kor viszont már igen (eBay ha jól tudom, GMT-9 -ben van).
Az auto close majd június 3-án lesz esedékes.Szerk.: Na, közben megjelent. Akkor csak késés volt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Balázs1986
üzenetére
Lehet, hogy csak rossz dátumot néztél. Tudtommal egy case megnyitása után csak bizonyos ideig lehet felterjeszteni (escalate). Nem lehet, hogy ez a dátum volt május 10-e?
-
Balázs1986
őstag
Valami változott, vagy hiba van a rendszerben, esetleg szombat van, netán egyszerűen csak balf*sz vagyok?
Május 10 volt a határidő egy Case-en belül az eladó reakciójára. Egy árva üzenetet sem küldött, meg is változott a státusz a Resolution Center-ben: This case can be escalated to eBay Customer Support.
Ehhez képest nincs lehetőség, csak üzenni, vagy lezárni. -
üszök
őstag
Nem szerepel,de nézted milyen telefonok vannak ott? Kb kőkorszakiak.

Mondjuk egy Nokia 6288 van itthon,de lövésem nincs azzal milyen programmal lehetne használni.
Van itthon olyan ebből ami működik a telefonommal,de ez a 2 nem akar.
A piros led világít rajta,és végig is szalad a led csík mikor be dugom.
htc07
Vasárnap ki próbálom a Netbookal,meg egy másik Droidos telóval is.
zsoltl
Szét szedés előtt,próbálom életre kelteni őket.Szét lehet nyomtalanul szedni?Hol kezdjem? -
ebayer
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy terméket az ebay-n, de nem kaptam róla visszajelzést, hogy postázták volna-e (az adatlapomon sincs jelölve), viszont a termék adatlapján, az "Ask a question"-ben, az 1. kérdés - "Még nem kaptam meg a terméket" - alatt az van írva, hogy "A becsült szállítási határidő ehhez a termékhez: május 20, 2013". Akkor azt most úgy kell értelmezni, hogy már postázták, vagy csak egy sablonszövegről van szó? (lehet kicsit komplikált a megfogalmazásom
) -
bul07
nagyúr
Ha valaki akar vásárolni a www.everbuying.com-ról akkor itt egy 12% kupon(ebay-en is jelen vannak de oda nem jó)
Nem próbáltam lehet nem minden termékhez aktiválható
Coupon code: Everbuying12off -
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
IBAN és BIC kódból valahogy vissza lehet fejteni a számlaszámot (account number) és a bankazonosítót (BLZ)?
Vettem egy doboz lomot, de az eladó nem nagyon töri magát. Csinált nekem egy invoice-t a magyar számlázási címemre és dobott egy IBAN/BIC kódot. Utóbbit 2 hét könyörgés után, noha én nem IBAN-t és BIC-t kértem, hanem számlaszámot és bankazonosítót. Az invoice-t nem tudom leütni, mert magyar posta van rajta, holott nekem német kéne, pedig akkor automatikusan kapnám levélben a fizetéshez szükséges adatokat.
IBAN/BIC megint nem jó, mert német számláról, belföldi utaláshoz nem az kell. Az eladó egy hete nem reagált semmit a leveleimre.
Nem tudom mit tegyek. Utóbbi felveti azt a kérdést is, hogy vajon mennyivel lennék előrébb, ha fizetnék? Mi a garancia, hogy akkor reagálna?
-
SUPREME7
őstag

radi8tor1:Találtam a posta oldalán egy pdf-et, ami szerintem hasznos lehet, talán jobban-érthetőbben le vannak benne írva a vámszabályok, mint a #0-ban lévő pdf-ben. Ha gondolod, beleszerkeszthetnéd a #0-ba.
-
andatti
senior tag
Itt a reg linkje... Amúgy meg én pl. mindent le szoktam fordítani google-al, chrom-ot használok és ha nem ajánlja fel az idegen nyelvű weblap fordítását, rögtön nyomom a webcímet a fordítóba és pár mp után már le is fordította. Tudom, hogy nem pontos, de támpontnak, tájékozódási pontnak megteszi...
(mastercard, visa, american express fizetési módokat láttam én is... 
-
üszök
őstag
Mennyiből tudnék két ilyet vissza küldeni?
Egyiket sem ismeri fel a telefonom.(Mielőtt azt mondjátok próbáljam meg mással,több ilyet is ki próbáltam már a telefonnal.)
Vagy legyek cig@ny és mondjam,hogy nem jött meg?
Pedig még igen hamar ide is értek. -
Sakab
senior tag
Jogos
pedig nagyon jó árakon vannak termékek
más hely esetleg ami megbízhatóbb? 
-
-
Sakab
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Hu ez az nagyon köszönöm már csak az a kérdésem hogy egy ლ hány dollár?
vagy eggyáltalán milyen pénznem, ill hogy tudok innen rendelni? Sima paypall os acc al betudok ide is regelni mint az ebay-re?NA a pénzt megtaláltam: grúz lari ლ GEL jelenleg 137Ft de még eddig regisztrációt nem találtam

-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok abba segíteni hogy találtam egy kínai converse cipőt a vaterán. Tuti hogy ebay-es és kínai de az Istennek se találomvalaki esetleg nem tudja hogy hol találnám meg ezeket?
-
faresz5
aktív tag
válasz
kaliber
üzenetére
1."Ezt hívják kicsinyes bosszúnak, magyar mentalitás nem lehet vele mit kezdeni"
Elején általánosságban beszélek, megemlítettek valahol is, hol a nicked, neked címeztem a hozzászólást, nem? -> Nem2.A végén meg az én tapasztalataimról beszélek -> Ha a szövegkörnyezetből nem jöttél volna rá és nem mondtam,hogy inkorrekt vagy(hol olvastad), hanem a mentalitásodat méltattam (ill ezt is általánosságban)
Tudod, van egy mondás, akinek nem inge nem veszi magára(különösen ha általánosságról van szó )Ha így folytatod, hamarosan téged is lefognak tiltani bizonyos eladók. Ez csak egy tanács, valaki más kárán szeret tanulni valaki meg makacskodik és a saját kárán szeret, döntsed el Te melyik vagy

(és ebben semmi rosszallás személyeskedés nem volt, nem úgy mint a Te hozzászólásodban)
ui: Kérlek tanulj meg mondatot értelmezni, ha még nem sikerült térj vissza az iskolába ahol ezt tanítják, vagy ha most tanulod figyelj oda jobban.(na ez a személyeskedés, látod a különbéget) -> ez csak egy példa volt, hátha könnyebben megérted.(ha ezt sem érted, nem lehet rajtad segíteni sajnos)
-
TaaT
nagyúr
K6000 dvr és X3 dvr néven árulják ezeket az ebay-en, eladót inkább nem írok

axioma: "inkabb azt kene tudni akkor, hogy mi az az osszetevo, ami okozza a josagot kozvetlen."
Elsődlegesen a chip (meg pár apróság), ellenben ha nem kell a GPS de számít a jó képminőség = [link] (vigyázat, ebből is van olcsó és gagyi minőségű)
-
axioma
veterán
Ja, akkor az csak egy egyiranyu okolszabaly... igy mar ertem. Na de a gps meg feleslegesen dragit, inkabb azt kene tudni akkor, hogy mi az az osszetevo, ami okozza a josagot kozvetlen.
Bar en suket es vak vagyok, foto-mp3-video szintjen igen kevesse tudom megmondnai, hogy jo-e valami vagy rossz, mondjuk egy autos eseten pont az hogy hany meterrol olvashato a rendszamtabla az objektive is kiertekelheto, es raadasul szamit is. -
TaaT
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
A GPS-t azért említettem mert ebből a típusból GPS-el rendelkező, és közben gyenge video minőséget produkáló kamerát még nem láttam

Ezt Pl.: 40$-ért vettem (de refundolt 50%-ot az eladó mert van egy karc a lencsén) [link]
Amúgy elkezdtem írni a kamos fórum első hozzászólását.

-
Otisz
őstag
Sziasztok!
Én is régi ebayes vagyok, ellenben most olyan terméket szeretnék vásárolni, amit kis hazánkba nem küldenek. Kinti ismerősöm meg nincs. Ilyen ügyben tud valaki segíteni?
Amit venni szeretnék, az itthon is kapható, na de az ára!
-
axioma
veterán
válasz
maathe
üzenetére
Legutobbi tudomasom szerint az ebay-en elvben tilos az olyan aru eladasa, ami nem fizikailag erkezik. A valosagban persze elofordul, ott igyekeznek "kreativan" fogalmazni, hogy igy is, ugy is lehessen erteni, mindenkinek ahoyg neki kell.
Aztan lehet, hogy nem minden orszagra vonatkozik, akkor bocs. De nemet es angol is mintha lett volna ilyen pedig... -
axioma
veterán
válasz
kaliber
üzenetére
Na most mar csak a miheztartas vegett: egyertelmuen le van irva az ebay-en, hogy a _feladas_ sebesseget kell ott pontoznod, es semmikepp sem a megerkezest (ahol feladas = postai adat, nem pedig az ebay-en bejelolve). Masreszt meg az ugy nagyon nem igaz, hogy ha az egyik ide tud erni 20 napon belul, akkor a masik is ide tudna, csak az elado tehet rola, ha nem. Nekem jott mar 61 napra olyan, amit masnap mar feladtak. Jott 2 hetre olyan, amin 6 napot ultek, azonos eladotol (kulonbozo eladonal meg ugye az is nagyon szamit, hogy Kinan belul hol ul a kis kinai).
Szoval szerintem gondold mar at, hogy melyik iranyban is all fenn az "Egy hulye? De hat mind szembe jon!" effekt.
-
maathe
senior tag
Mennyire volt hiba eladni egy digitális terméket egy ma regisztrált usernek, aki úgy fizetett, hogy csak akkor kapom meg a pénzt, ha neki tetszik a dolog. Úgy érzem ebből gondok lesznek és csak leakar húzni. Ki lehet valahol kapcsolni ezt a fizetési lehetőséget?
-
SUPREME7
őstag
Nekem tegnap jött egy pár dolláros cucc, 38. napra, ráadásul nem ilyen színűt rendeltem, így adtam egy semlegest, mert nem akartam véletlenül case-t nyitni, erre ma már küldte volna a refundot csak módosítsam. Most nem tudom, hogy pár dollárért megéri-e, vagy hagyjam úgy. Én átnézem az eladók értékeléseit, és én se szeretném, hogy egy megbízhatatlan eladótól rendeljek, akinek az ilyenek miatt nincs negatív értékelése, de lehúzni se akarom nagyon emiatt, és rontani a bizniszét.
Szerintetek?
-
kaliber
aktív tag
válasz
faresz5
üzenetére
Egyik szavaddal ütöd a másikat a hsz. elején még inkorrektségről írsz, utána meg panaszkodsz, hogy ok nélkül besértődött az eladó és tiltott téged.
Erre csak azt tudom írni (közel a 100 tranzakcióhoz) engem még nem tiltott senki sem pedig szerinted inkorrekt vagyok
Szerintem azaz inkorrekt aki ok nélkül ad minősitést pozitívat vagy negatívat, ja és aki besértődik azon, hogy valakinek más a véleménye.
-
semetka
őstag
Sziasztok.
Új vásárló vagyok még eBay-en ezért kellene egy kis segítség.
[link]
Erről a termékről lenne szó. A szállítással kapcsolatban lenne kérdés.
Van a standard meg az expedited. Én az olcsóbbikat szeretném. Leütéskor fogom kiválasztani melyikkel kérem?
Előre is köszi a segítséget. -
axioma
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Koszi, ez hasznos!
-
axioma
veterán
OK, koszi a kiegeszitest. A gps-t nem vagom igazan, mihez kellene egy ilyen kutyuben... de az gyanus volt, hgoy nem ugyanaz van a belsejeben az azonos nevueknek, mar csak az arak szorasabol is.
Nem kellene jo, csak ne legyen hasznalhatatlan. Azt mondjuk nem ertem, mire jo interpolalt kepet lementeni... mentse nyersen, aki akar interpolaljon.
Sztem ha ilyen jo infoid vannak, akkor egy combos elso hsz-szel vagy logout bejegyzessel el lehetne inditani, aztan kiderul, mi elsz belole. -
Avicularia
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
Rengeteg féle belsővel készülnek ezek a kamerák és kívülről tök egyformák, csak a jobb fajtából van több mint 20verzió... Ezek között is vannak minőségbeli különbségek de már egy egész JÓ minőségi szintet képviselnek az autós menetrögzítők között. Ennél a típusnál aranyszabály hogy ha nincs benne GPS (nem, nem a G-sensor) akkor az gyenge minőségű (a legtöbb ilyet amúgy GS1000C néven árulják)
80$-tól már van az ebay-en olyan amit úgy hirdetnek hogy van benne GPS és a jobb Ambarella chip-el szerelik, ha leírás megfelel a valóságnak akkor jó vételek [link]
Gondolkoztam már hogy kéne nyitni egy ilyen autós menetrögzítős topikot itt a PH-n...
-
axioma
veterán
Ebbol mi a fontos, DVR GS1000 addig OK, de a VSB is kell? Vagy mi alapjan keressek?
Egyszer a ferjem akart, de nem volt idom meg lelki erom belemenni a valogatasba, ha mar van kesz tapasztalat, akkor viszont raszannam... esetleg kozvetlen ebay vagy mas link ha van, azt megkoszonom. -
Balázs1986
őstag
Ha az elado a pecset szerint is ket hettel a rendeles utan hajlando postazni, az szerintem se dicseretes. Mondjuk magaval b.szik ki, mert annal kevesebb az esely a 45 napon beluli erkezesre.
De ha o idoben, nehany napon belul postaz, tenyleg nem korrekt hibaztatni. Abba kell belegondolni, hogy mekkora tavolsagbol jon a csomag, hany atadasi ponton megy at, van ahol ra is ulnek bevarni hogy felhalmozodjon egy "fuvarnyi" aru adott iranyba. Ez nem az elado hibaja, ez igy mukodik.faresz5: Ettol a magyar mentalitas dumatol akar hanyszor hallom felall a hatamon a szor. Nem tudom, merre jartal eddig eleted soran, de inkorrekt emberek mindenhol vannak. Nem ertem, miert kell minden negativ vonast magunkra huzni.
-
faresz5
aktív tag
válasz
kirkri
üzenetére
Ezt hívják kicsinyes bosszúnak, magyar mentalitás nem lehet vele mit kezdeni.
Én ha 45 napra is jön meg a csomag,de megjön és 2 héttel után adták is fel(ami ritka, mert rákérdezek,van-e raktáron, és nem szoktak hazudni),akkor is max csillagot adok, ezzel megőrizve a jó viszonyt, volt, hogy azért tiltottak el, engem, mert refundot kértem egy $28-s tételre,(normálisan, udvariasan, kivártam a 45 nap után a 2hetet is ahogy kérte) pedig soha nem kaptam meg. (többet az adott eladónál nem tudtam azzal a nickel vásárolni, sőt a legközelebbi vásárlásnál(másik nick,de paypal, ill címre emlékezett, pedig 2hónappal később történt, vagy volt neki szűrő programja.) nem küldte el amit kifizettem(trackinges csomag lett volna)-> szintén refund). Kis kínaiak hamar besértődnek, még ha nincsen igazuk akkor is. -
bul07
nagyúr
Én is gondolkoztam már ilyen autós kamerákon van egy jó youtube csatorna sok ilyet teszteltek
Techmoan csatornája
Én ezzel szemeztem de mikkor megláttam milyen felvételt készít hát... , le is tetem róla -
kirkri
addikt
válasz
kaliber
üzenetére
Szerintem ezt nagyjából rövidre is zárhatjuk, mert lehetetlen téged meggyőzni. Mondanám, hogy szíved joga olyan értékelést adni, amilyet akarsz, de a hasonló gondolkodású vevők valóban kihatással vannak a többi magyar vásárló megítélésére. Saját magam is problémás vásárlónak tartom, de soha nem vagyok inkorrekt.
-
tamas1985
tag
válasz
kaliber
üzenetére
Igen akár 40 napra is megadom, sőt többre is.
Mint ahogy mondtam rengeteg olyan körülmény van amivel nem tud mit kezdeni pl ami nem is olyan régen volt hogy több tízezer küldeményt fordítottak vissza maguk a kínaiak, ezért nem hiszem hogy őt kéne "büntetni"
Részemről itt lezártnak is tekintem ezt a meddő vitát. -
kaliber
aktív tag
(#31303) Zozzant
Szerintem is ez a lényeg tehát amikor egy-két nap után ebayen úgy jelzi nekem, hogy feladva a csomag (ha szigorúan vesszük) átvert mert a legtöbbje még akkor rendeli meg a nagykerből a terméket amit én előre kifizettem.
(#31307) bul07
Saját tapasztalat alapján itélem meg, a zöme ideér 15-20 napon belül akkor a többinek is ide kéne érni ennyi idő alatt ilyenkor a szállítási időre max. csillagot szoktam adni akkor vagyok maximálisan elégedett, mert ugye ezzel a csillagozással a vevői elégedettséget mérik.(#31308) tamas1985
Szerintem meg azaz érdekes hozáállás ha valaki megkapja x nap után a csomagot amit jó előre kifizetett és örül mint majom a farkának és adja az öt csillagot mindenre (a leírásnak megfelelt-e a termék, az eladó kommunikációja, mennyi ideig tartott a szállítás, mennyibe került a szállítás)
holott szerintem azaz alap, hogy amiért fizetsz megkapod, az ebay pont ezért találta ki ezt a plusz értékelési rendszert (amit egyébként senki sem figyel szerintem) egyébként ha létrejött az üzlet pozitívat szoktam adni pontosan idáig egyszer adtam semlegest tavaly nyár óta, egynek negatívot akartam adni olyan szinten húzta az időt csak kifutottam a 60 napból, de szerencsére a pénzt (hála a PP-nek) nem tudta lenyelni.Akkor te öt csillagot adsz mindenre ha 40. napon kapod kézhez a terméket a pecséten látszik hogy a megrendelés után két hétre rá adták fel, ja és akkor is ha az eladó az érdeklődő emailre 3nap múlva válaszol?
-
napocska2
senior tag
válasz
totyak
üzenetére
Sziasztok!
Ha már az értékelésnél tartunk, nekem is fejtörést okoz az utolsó szállítmányom. Rendeltem egy eladótól három terméket, köztük egy nyakláncot és egy karláncot, melyek külön voltak listázva, de a fénykép alapján a láncszemek passzolnak egymáshoz, emiatt is választottam ki őket. Rendben megérkezett a levél, azonban a nyaklánc teljesen eltérő attól, amit rendeltem.
Tudom, minden eladó írja, hogy ilyen esetben jelezzük a problémát, azonban az utolsó havi negatívjait olvasva elég sűrűn előfordul, hogy nem a megrendelt cuccot küldi, illetve elzárkózik minden megoldástól. Egyrészt se visszaküldeni nem akarom, másrészt attól sem lennék boldog, ha az árából visszaadna. Újraküldeni nyilván nem fogja, ha többen is panaszkodtak rá.
E hosszú bevezető után, ti mit tennétek? Levelezgetnétek vele egy darabig az ügyről vagy adnátok erre a láncra egy negatív értékelést? -
totyak
aktív tag
Ez az eladó már komolyan tiszta vicc. Sem a normál leveleimre nem válaszol, sem arra, amiben azt kérem, hogy törölje a vásárlást. De majd egyszer biztosan eszébe jutok és elkezd nekem sírni, hogy miért nem fizetek már hetek óta. Nem igaz, hogy az ilyen idiótákkal semmit nem lehet kezdeni.
-
bul07
nagyúr
válasz
kaliber
üzenetére
Most nem azért de az eladók kb 1%-nál sincs kiemelve hogy hazánba mennyi idővel szállít, az hogy Free mögé oda van írva mondjuk 8-16nap még közzel se biztos hogy az magyar honra vonatkozik, így mi alapján itéled meg hogy betartja a válalt időt igen vagy nem
Általánoságban ír napokat főleg ha konkrétan nem írja hogy magyarisztánba menyi a szállítási idő, sőt ha levélben azt is írja hogy 16-20 nap az lehet munka nap is és ez már simán lehet egy hónapos szállítás -
Sonitus
csendes tag
bocsi, az előző nem válasznak indult

-
Sonitus
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig nagyon jó árakon vannak termékek
más hely esetleg ami megbízhatóbb?

V/