Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
No, tegnap megérkezett végre életem első (na jó második, mivel az első még nem jött meg
) ebay vásárlásának gyümölcse
Egy mp3 lejátszóról van szó, 150 dollár értékben. Ezt csak azért mondom, mert semmilyen egyéb összeget csomagátvételkor nem kellett fizetnem
nagyon örültem, lélekben már felkészültem a vám költségekre amiket itt olvastam a fórumon és tessék........... hogy lehet az, hogy nem kellett fizetnem?
Na nem mintha annyira ki akartam volna fizetni, na de mégis érdekelne a dolog. A csomagra látványosan rá van írva hogy mp3 player, emlékeim szerint összegnek 300 dollár volt feltüntetve (még meg is lepődtem, nem kicsit) és a Gift volt még bejelölve. Ja Hong Kongból jött a cucc, tökéletes csomagolásban
Szóval meg tudja valaki magyarázni mitől van?
Másik rendelésem: holnap lesz 2 hete, hogy a pénzt elküldtem a fószernak paypalon, azóta se híre se hamva az eladónak, ezt jutalmaztam is egy negatív feedbackel mert annyira piszkálja a csőrőm, hogy nem bírtam ki, és ahogy elnézem, más se, mert más is írt ilyen gonddal negatívot neki, hogy pénz elküldve, de nem tudja hogy egyáltalán a cucca fel lett-e adva stb stb........ az is Hong Kongból jönne, kissé érdekes, hogy én mindent beleértve pénzfizetés stb... 5 napon belül megkaptam, ez a másik cucc meg már 2 hete tolódik...... Úgy döntöttem , még várok 1 hetet, akkor lesz összesen 3 hete, hogy a pénzt elküldtük. Ha addig sem kapom meg, akkor megkérhetnék innen valakit aki jártas ilyen dolgokban, ohgy írja le lépésről lépésre, hogy ilyenkor mit kell tenni, hogy a pénzemet visszakapjam??? ja még mielőtt kérdeznétek.........igen írtam az eladónak, nem is egyszer! De cseszik visszaválaszolni.........és nem csak nekem.........
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- EAFC 26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ebay vásárlásának gyümölcse
Egy mp3 lejátszóról van szó, 150 dollár értékben. Ezt csak azért mondom, mert semmilyen egyéb összeget csomagátvételkor nem kellett fizetnem
nagyon örültem, lélekben már felkészültem a vám költségekre amiket itt olvastam a fórumon és tessék........... hogy lehet az, hogy nem kellett fizetnem?
Na nem mintha annyira ki akartam volna fizetni, na de mégis érdekelne a dolog. A csomagra látványosan rá van írva hogy mp3 player, emlékeim szerint összegnek 300 dollár volt feltüntetve (még meg is lepődtem, nem kicsit) és a Gift volt még bejelölve. Ja Hong Kongból jött a cucc, tökéletes csomagolásban
Szóval meg tudja valaki magyarázni mitől van?
V/