- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolimax.
csendes tag
válasz
Fityusz TMK
üzenetére
https://itcafe.hu/tema/ebay_tapasztalatok/index.html
-
Fityusz TMK
újonc
Problémám akadt.... nem is kicsi! Rendeltem eBay-ről egy fejegységet az autóba, közel 35.000Ft értékben. A szokásos séma szerint választottam ki a terméket, tudtam mit akarok venni, rákerestem, mivel mindenhol közel ugyan annyiba került (1000-1500 Ft-os szórás volt) így random választottam egy eladót, akinek az értékelése közel 100%-volt, akit választottam, annak akkor 720 értékelésből volt 99,8%-os a megítélése, ráolvastam azért a negatív dolgokra, ott pár darab volt, és az is csak annyi, hogy lassan adta fel, és hogy sokára érkezett meg. Mondom akkor ámen, legyen. Meg is rendeltem, nekem is 4 nap múlva adta fel a terméket, de hát nem kapkodok én sem. Nagy nehezen meg is érkezett ez a "csomag" ami nem kis meglepetésemre egy pici kis boríték, benne egy filléres karkötővel! Fel is mentem hamar az eBay-re, ott rákerestem az eladóra szintén, és még mindig 99% a megítélés de az elmúlt 1 hónapban megszaporodtak a negatív kommentek, köztük többen említik ezt a karkötős témát, és már az a fejegység sem elérhető (sőt, egyetlen terméke sincsen eladó) amit rendeltem!
Ilyenkor mégis mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest