Új hozzászólás Aktív témák

• MY2K

aktív tag

Hello! Ez a cucc tud olyat, hogy rákötök egy kamerát elindítok egy felvételt az easycap pedig mutat róla egy élőképet?

• maYRon83

csendes tag

Sziasztok.

Lenne egy problémám.Van egy kütyüm , Easycap usb 2.0 STK1160. Ezzel digitalizáltam tök egyszerüen a VHS kazikat! XP-n.Legegyszerübb s nekem legjobban bevált program hihetetlen de a windows movie maker!!!Egyszerü gyors, király!!!Ezt szeretném használni, de.... Sajnos gépem meghalt,jelenleg Win7 van mert semmilyen XP-t nem enged feltenni a laptop! Alapból nem volt a win7-ben movie maker, most van a live movie maker. Fentvan a gépen, köv probléma az easycapnek nincs win7 drivere. De nagynehez találtam ami elvileg jó mert a gép felismeri hogy fentvan!!! De movie maker nem látja, szereztem később egy másik movie maker a 2.6 ami megy win7-en. Az se látja!!!! Aztán mondták virtual PC-n megy az XP. Király, müködik az XP felmegy nagynehezen (!!!!) az eredeti XP drivere a cuccnak de ahogy rákattintok kékhalál a virtualis Xp-n.... Ötlet valakinek valami? Most nem szeretnék csak ezért gépet cserélni! Ez egy Lenovo N500 s elvileg , állitólag lehet butitani XP-re hogy menjen.Az hogy müködik valaki tudja? Downgraderelni kell vagy mifene... ennyi infot kaptam.Vagy ha valaki tud segiteni hogy win7-n menjen ez az egész örület azt megköszönném.Privit ha kérhetek lehet elöbb észreveszem :)

Új hozzászólás Aktív témák