Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A meccseken a headset amit használunk, ahhoz csináltattam külön a fülemből vett minta alapján gumit. Ott egy vékony szárat kellene megtartania, de még azt is ragasztanom kell. 200 euróért lehetne olyat csináltatni, ami a teljes fülembe beleül és az működne, de annyit nem szánnék rá.
Rakok két netes képet, hogy mire gondolok:
Itt megáll neki ragasztás nélkül
Neki nem
-
zaskar
senior tag
Sokan keresnek olyan fülest, ami nem esik ki a fülükből. Hosszú évek tapasztalatai alapján mondom, hogy vagyunk egy páran, akinek olyan a füle, hogy nincs egyértelműen jó ajánlás, mert szinte bármelyik kiesik, nekem legalábbis biztosan, főleg futás közben. Ez többnyire a gyári szilikon gumi számlájára írható. A megoldás a Comply memóriahabos fülilleszték, amivel szinte mindegyik füles stabilan meg fog állni a fülünkben. Sajnos nem túl olcsó, 3 pár 10 ezer Ft körül van, de én nem csalódtam benne. Bizonyos esetekben még a hangzásra is pozitív hatással van. [link] Léteznek olcsó aliexpress-es utánzatok is, de azok között még nem találtam hasonlóan jót.
-
Én használtam több nyitott kialakítású fülest, és ha kicsit gyorsabban mész, akkor a menetszél elég csúnyán be tud süvíteni, ha pluszban van még mellé utcazaj is, garantáltan nem értesz semmit egy podcastből pl. Ha céleszköz kéne, akkor egy shokz openrun 2, de én egy airpods pro 2-t használok jelenleg erre a célra, és meg vagyok vele elégedve.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Herpike
tag
Esetleg valaki, bicózás közben tesztelte?
-
válasz
TheBikerider #9 üzenetére
De minek hasonlítanák össze az almát a körtével?
-
Earfun 4 pro-t használok. Ez valami brutálisan jó hangzású és üzemidejű cucc. Teszteken is csak jókat mondtak.
Jó lenne egy. összehasonlító teszt. -
Futáshoz keresek én is valami fülest, ami nem esik ki. Podcastokat és hasonlókat hallgatnék, szóval annyira nem para a minősége egyébként is egy Jabra 7 pro-t használok a mindennapokban.
-
morze
kezdő
Pár napja használom és meglepően jó. Még nem kell tölteni sem, 50 százalékon áll a tok.
-
agaron
tag
Franc, én is többet fizettem érte. Mostmár ezt is tudom, ha earfun fülest veszek ismét, nézzek szét itthon.
Egyébként szerintem se rossz a hangzása, persze van jobb, de rosszabbat is hallottam már ennyiért. Nekem Anker Soundcore 4 van mellette az valamivel jobb, de ezt direkt mozgáshoz és kinti munkához vettem, hogy ne essen ki a fülemből. Így még ha kompromisszumos is lenne se zavar feltétlenül.
-
combrader
tag
3 hét használat után egyáltalán nem rossz a hangzása. Nyilván nem egy 60-100ezres füles hangminősége, de ebben a kategóriában ezért az árért tökéletes. Gyaloglás, kocogás, intenzív futás, kerékpározás közben is pöpec. Nagyon szeretem.
@bostone: Ne is mondd. CES után egyből rendeltem is, mondom tök jó, kapunk preorderes árengedményt, erre 1 héttel később magyar oldalon olcsóbban meg lehet venni szállítással együtt is... -
batai15
félisten
A hangminőség tényleg ennyire gagyi ? Csak mert egy ideje keresek futáshoz fülest aminek a tokja tudja a qi töltést ..
-
bostone
addikt
Az earfun.hu oldalán, mintha kupon nélkül is kedvezőbb lenne az ár, ha szállítási költséget nem kalkuláljuk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az Earfun első nyitott fülhallgatóját, mely a kategóriában szokásos hátrányok mellett is kellemes élményt nyújtott.
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest