- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Level 25-ből ti melyiket vennétek ki?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10 #4105 üzenetére
A biztonság kedvéért én egy cat6a kábelt tennék a konzol és a router közé.
Megcsináltam ezt az új ikon SBC-t. Casillas jött. 2 nappal azután, hogy kiraktam a Schmeichel sbc-t...
Vajon melyik a jobb?
Adhatna már végre egy tisztességes lapot, ami nem pár 10k és használható is. -
Kristof_94
nagyúr
Tegnapi 8-2 kezdés után ma az utolsó előtt meccsen lett meg a 11 győzelem. Elég sokatmondó, ma óriási hulladék volt. Pakkokban fodder, semmi más.
-
Kristof_94
nagyúr
Végre lenne az embernek ideje, erre ez van... Hihetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Rosszul láttam, hogy valamelyik evo ad plusz wf-t? Lehet valami leak volt, mert már nem látom.
-
Kristof_94
nagyúr
[link] ezt lessetek meg!
Azért ha valaki ráérez, akkor elég jó kis lapokat lehet csinálni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy AOC 144hz gamer monitor van a boxhoz. Nem hiszem, hogy amiatt lenne ilyen szar.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem nincs Rashford meg Szoboszlai inform sincs. Szóval nálam lehet az lesz, hogy Harvey Barnes kap egy detail oriented evot, majd utána az újat. Csak kérdés, hogy mire mennyit ad majd, meg mennyibe lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma a kupában 1 győzelem jött össze. Ez 2 nap alatt 1. A 23-ban az ilyeneket 10/10 lehoztam 2 nap alatt.
De ez más. Sokszor hiába nyomom a lövést, passz gombot, szerelést, nem történik semmi csak többedik alkalomra vagy késve. Most újra raktam a játékot hátha majd segít. Komolyan nem normális... -
Kristof_94
nagyúr
Newcastle játékosok közül szerintetek kit lenne érdemes evozni? Longstaffot néztem, hogy 3 evot is rá lehetne rakni és hátha később még jön valami jó lehetőség.
-
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy a delayes fos gameplayt nem tudják patchelni... Vagy nem akarják.
-
Kristof_94
nagyúr
Gyanús...
-
Kristof_94
nagyúr
Ma az összes radioactive kupa meccset elbuktam. Olyan delay volt, hogy az utolsó meccsen a gólom előtt vagy 4x kellett nyomni a B-t mire végre hajlandó volt lőni. Undorító. A végén inkább kiléptem a picsába. A legszebb az egészben az volt, hogy nyomtam egy stop gombot, majd próbáltam kirúgni a labdát a kilépés miatt, de vagy 4x teljesen más irányba rúgta az adott játékos, mint amerre akartam. Ennek így semmi értelme, lassan oda jutok, hogy hagyom az egészet. Nem tudom honnan szívatnak, de ez már sok.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma legyőztem egy friendly ellenfelet és azt írta, hogy enjoy your ban. Na most nyilván semmi nem volt, csak hiszti, hogy gyors elhúztam 2 góllal majd kilépett. Kérdem én, ha ilyenkor mondjuk reportol 10 haverjaval együtt, akkor komolyan bant kaphatok?
-
Kristof_94
nagyúr
Vezetek 3-0, lőném a 4. gólt majd az ellenfél a gól előtt kilép. Tölt egy ideig, végül kidob és dnf. Mi a picsa ez...
Szánalmas. Rohadjon el az ilyen. -
Kristof_94
nagyúr
Csináltam még egy ikont. Prinz vagy ki... Legalább ratingben jó.
-
Kristof_94
nagyúr
Jól látom, hogy ma már nem jött 30 zsetonos csomag?
Amúgy ma sem adott semmit a 3 db 83*10. Meg nyomtam egy ikon upot, mert miért ne. Klose jött, hát ezért ne... -
Kristof_94
nagyúr
Level 10-ből melyiket érdemes kivenni?
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó 83*10 dobott egy Salaht. Neki nem valami speciális lapnak kellene lennie?
-
Kristof_94
nagyúr
Nyomtam pár totw upot, de sajnos semmi extra. Viszont lehet ennyi volt, mert nehéz már rá foddert csinálni.
Remélem ez a 83+ még lesz ma, hátha bead valamit. -
Kristof_94
nagyúr
Bármilyen sbc-t próbálok megcsinálni az appban mindig kiírja, hogy failed to submit. Ez miért lehet?
-
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem Joelinton hamarabb megkapja az upot. Jó lenne még 2 győzelem és akkor maxos lenne. Mondjuk így is elég komoly erő a középpályán.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 85+ pick is állandóan a rare goldokat vagy a duplikat dobja...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem sem igazán adják. Örülök, hogy ha a fodder elég lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
13 win lett, utolsó meccsen még megpróbáltam a 14-et. Annyira nem bánom, mert nem nagy különbség van.
A lényeg, hogy végre meglett a rank 5. Rewardból semmi extra, leginkább fodder. Napközben kiraktam pár 83*10 és 85+ picket. Jött pár inform meg az új promoból is néhány lap, de semmi komoly.
Hátha bead végre egy jobbat... -
Kristof_94
nagyúr
Na eddig 6-3, ma folytatás.
Kiraktam párszor ezt a 83*10 sbc-t. Szerencsém volt, mert 1x informot is dobott. De amúgy azonkívül semmi extra. Van még 1 inform lapom, az PSG lb csaj. Lehet majd őt is bele rakom.
Jöhetne valami fasza promo lap. -
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom higy a fenébe tudtok itt 10 meccsből 9-et lehozni. Én most buktam el már a legelsőt. Másodperces passz delay volt. Cuki.
És ezért fizetünk 20-30 ezret... -
Kristof_94
nagyúr
50+ csomagból Ter Stegen volt a max. Utána csináltam 2x 85+ picket, az elsőben Benzema, a másodikban Joelinton. Előbbi fodder, utóbbi viszont nagy öröm volt, szerintem kezdő lesz. Kiraktam Maxit is.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor 19 órakor már nem is jön semmi?
-
Kristof_94
nagyúr
Én is Békés megye, de nálunk még nincs optika legalábbis nem tudok róla, ami furcsa. Pedig nagyobb, mint Szarvas.
A szerverre meg szerintem össze tudna dobni a pénzt a magyar fifás közösség.
Mondjuk én azt sem értem, hogy pl. Romániában miért nincs, miközben ha jól emlékszem, akkor ott van az EA egyik központja. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #3170 üzenetére
Te jó ég, utóbbival én is mennyit szenvedtem pár éve. Még a szüleimmel laktam, ott is telekom volt és elég rendszeresen szakadtak meg a meccsek, ledobott, DNF, stb.
Jeleztem a Telekomnak a problémát, de szerintem vagy 5x kellett mire léptek valamit. Volt, hogy a csaj resetelte a router és a végén megkérdezte segíthet-e még valamiben, ott már csak röhögtem. Meg volt valami szakértőbb fickó, akinek mondtam, hogy szerintem az eszközzel van a gond, de csak okoskodott, hogy biztos nem. Utána próbálták valami doboznál, de végül csak nekem lett igazam és cserélték a routert... -
Kristof_94
nagyúr
Joelinton de jó is lesz! Na meg Hemp. Kelly és ő nagyon sok meccset toltak le nálam. Remélem jó áron lesznek, mert jöhetnének.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #3117 üzenetére
Na akkor majd veszek hátha csak ennyi a gond.
Amúgy a kontrollert is vissza küldtem a szervizbe és van egy olyan érzésem, hogy valami selejtes jött helyette is.
Ennek annyi a baja, hogy a jobb kar néha magától "kiugrik" a használat során, ami akkor kellene megtörténjen ha én azt magamtól felhúzom. Ilyenkor azt veszem észre, hogy egyszer csak visszakattan a helyére. K*rva idegesítő, zavarja az irányítást. Leginkább a lefelé húzás után szokott így csinálni. Ilyennel találkozott már valaki? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #3105 üzenetére
Boxon elvileg hozza amit kellene. Kábelt nem cseréltem még, most egy Cat6 van, annál több ehhez nem tudom kellene-e. Meg ez ugye csak a két eszköz között van, kb. 1 méter. A router a Telekomos Sagemcom, anno az 1000 mbites nethez kaptuk. Vehetnék újat, de nem tudom érdemes-e, meg mennyire megoldható.
-
Kristof_94
nagyúr
Én már nem is erőltetem ezt a foddert. A múltkori szívatás után egy időre meguntam. Van 400k, valamire csak elég. Eddig egy Son kivételével nem vettem senkit a csapatba. Minek? Hogy velük is ugyan az a fos legyen? Mondjuk nyitni sem nyitottam semmit.
-
Kristof_94
nagyúr
Nálam továbbra is játszhatatlan a játék. Delay hegyek. Késik minden. A passzok, a szerelések, a lövések, már ha utóbbi egyáltalán megtörténik 3x nyomás után. Az emberváltást már nem is részletezem. Katasztrófa. Nem tudom mitől lehet ilyen, tavaly óta nem volt változás. Ugyanaz a szolgáltató, router, stb.
Nektek is ennyire gáz? Nagyon bosszant a dolog.A switching beállításoknál nektek mik vannak? Arra is gondoltam, hogy lehet amiatt is fos a váltás.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2983 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
Xboxon a gameplay szempontjából a hálózati beállításoknál ez az "UPnP" és NAT típus mennyire mérvadó?
Illetve mi a helyzet a port nyitással? PC-n régebben sokan beállították. -
Kristof_94
nagyúr
10 win lett meg. Az utolsó meccsen kikaptam, jött valami scriptelt digo, semmi nem ment. Szét rúgta a játékosaimat, persze egyetlen egy szabadrúgást nem kaptam. A rakás reboundról nem is beszélve. Hányinger, undorító kétszínű az egész EA. Ez a kurva nagy egyenlőségük. De így működik a világ...
Megcsináltam az ikont, Drogba jött. Remélem jó lesz. -
Kristof_94
nagyúr
9 győzelem megvan, van még 2 meccs. Este rámegyek, hátha.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma 9 meccsre volt időm. 9/4.
Ha ez az elkövetkező időkben is így megy majd, akkor nem érdemes tovább erőltetni. Fogalmam sincs mi lehet a gond, ennyire nem vagyok balf*sz.
4231-ben játszom, az eddigi években is jól működött. -
Kristof_94
nagyúr
Amúgy ez a promo nagyon gyér, én lehet inkább elrakom a csomagokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Én csináltam még 1 herot. Mario Gomez...
-
Kristof_94
nagyúr
Mi a fenét csináljak, hogy ne legyen full delayes a játék? Tavaly is néha rossz volt, de az csak a szokásos EA baromság volt. De most szinte minden meccs katasztrófa. Nem tudok időben embert váltani, kihat a passzokra, lövésre, stb.
Szerintetek mit lehetne tenni? Állítsak át valamit az xbox beállításoknál? A netre kábellel csatlakozik a konzol. Esetleg vegyek gyorsabb, minőségibb kábelt? Gyanakodtam arra is, hogy esetleg a kontroller kábel az oka, mert ikea termék, de aztán teszteltem a kontroller beállításokon belül és ott nem volt késés.
Komolyan tanácstalan vagyok... -
Kristof_94
nagyúr
Nekem Di Maria, jó fodder lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam én is, Kohler jött. A mai nap megkoronázása.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #2721 üzenetére
De nem is azzal van a baj, ha mondjuk nem megy a játék. Nem a vereség a gond, hanem a mikéntje...
Mondjuk tavaly gyakorlatilag minden megkezdett wl-t legalább 11 winnel fejeztem be. És még maradt is sokszor 3-4 meccs. Nem értem mi a gond, a játék nem változott. Na de hátha majd belejövök vagy jobbak lesznek a körülmények. -
Kristof_94
nagyúr
9 win lett a vége, az utolsót leadtam. Nem igazán tudok mit mondani, nem értem az egészet. Néha olyan delay volt, hogy legszivesebben otthagytam volna az egészet. Na meg ahogy a németek ellen szivat a rendszer, az a legalja. Ennyi reboundot a pálya bármely részén még soha nem kaptak az ellenfeleim, mint most. A legszebb az utolsó vesztes meccs volt, ahol kb. 25 méterről kaptam egy gólt, Nacho lőtte és power shottal...
Na meg ez a sok kick offos gyökér. Sorvadjanak el.Kezd a kedvem elmenni ettől az egésztől. Port nyitás érne valamit?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem mára 7 győzelem 6 vereség. Van még 7 meccs, reménykedem egy 11 győzelemben, de nagyon szenvedés az egész. Rengeteg olyan meccs van, hogy egy normális passz nem megy, akkora a delay. Nem tudom mit lehetne tenni ez ellen.
-
Kristof_94
nagyúr
Nerfelték a whipped pass plus-t is...
-
Kristof_94
nagyúr
Én a 23-ban már a tots idején sem nyomtam a rivalst, annyira nem volt értelme.
Meg ha lejjebb van az ember, akkor jóval egyszerűbb a friendly is. -
Kristof_94
nagyúr
8 győzelem lett a vége a tegnapi 10/6 után. Köszi szépen Telekom, nyomorék banda.
Ahol nem dobott le, ott játszhatatlan volt a delay miatt. Pedig szerintem lazán meglett volna a 11. De hogy még a 9 sem, az felb*sz. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2514 üzenetére
Utána sikerült egyet nyerni, nem volt gond. De most megint cseszhetem. Mezválasztás után a meccs előtt dobott ki, tuti dnf, de azóta be sem enged. Egyszer áll jól az ember a wlben és lenne is rá ideje, erre ez megy...
Update: következő meccsen vezeték majd lefagy is kidob. B*ssza meg a Telekom is. Már nincs semmi vihar és még mindig nem képesek normálisan megcsinálni. Egyszer normálisan vissza jön, majd megint off. 3 meccset buktam emiatt. Ennyit a wl-ről. -
Kristof_94
nagyúr
Ahol most viharos az idő, ott inkább ne játszatok. Tegnap 10/6, gondoltam elkezdem a mai 10 meccset is. De olyan delayem volt, azt hittem megint a kontroller a rossz. Volt olyan, hogy 2 mp volt mire érzékelt egy passzt vagy emberváltást... Nyilván bukta volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Brolin jött. Miért ilyen drága? Ennyire jó lenne? 3 wf, nincs playstyle +...
-
Kristof_94
nagyúr
Szoboszlai pont nem fér bele az evoba...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a rivalsból jött valami 87-es csaj, de ennyi...
Alacsonyabb ratinges cam árak mennek fel, gondolom jön valami evo. -
Kristof_94
nagyúr
Szoboszlai 2 gólpassza nem volt elég egy totw lapra?
-
Kristof_94
nagyúr
Belegondoltatok már abba, hogy ha most 150k/2000 pont egy evolutions, akkor toty alatt mennyi lesz?
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Ebben az új lw evoban Gordon vagy Murphy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest