- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Én már lehet nem nyitok többet, lassan itt a tots, viccen kívül. Ha nyitok is most valamit, az csak fodder.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi! A másik cdm toty Matthaus, őt nem cserélem le. Akkor már csak Hemp helyére kellene valaki, mert gyenge az a szél. Rolfo még egész jó, de az angol tényleg pici. Hátha jön valami sbc.
-
Kristof_94
nagyúr
Xabi Alonso 93-as lapját próbálta valaki? Lehet, hogy beraknám Sawa helyére CDM-be. Kellene valaki robosztusabb és erősebb. Hemp helyére is, de ott egyszerűen nem találok senkit a klubban, még más posztról indulva sem...
-
Kristof_94
nagyúr
Végül 15 győzelemmel zártam, sajnos az utolsó meccsen kikaptam a 16-ért. Viszont rendes volt a csávó és rámírt segítő szándékkal. Azért a 12 win után már dobálta rendesen a komoly ellenfeleket.
Reward nagyon gatya volt, egy Silva volt a legjobb.
Utána viszont kiváltottam pár szezonos és objective csomagot, ott jött egy csomó fodder illetve hero Keane és Lampard. Sajnos egyikük sem ér többet néhány 10 ezernél. -
Kristof_94
nagyúr
12-2-vel állok. De ugye most is kedd reggelig megy?
Amúgy nekem nem is az eredmény a csoda, hanem az, hogy milyen körülmények között tudom ezt hozni. -
Kristof_94
nagyúr
Este én is kiraktam az ikon picket. Matthaus után rákaptam, de nem tudom minek. Most jött egy toty Cech. Eddig base Smeichel volt, de a mostani wl idejére beraktam 92 Casillast. Cech vajon jobb lenne helyettük?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tenaijo #7743 üzenetére
Amúgy szerintem jó kis lap lett. Pace és shooting egyértelmű. Passzolásnál a curve ami lehetne jobb, főleg mert finesse playstylet is kapott. 192 centi, így a dribbling is teljesen korrekt. A fejelés és a stamina sajnos gyengébb. De vertem vele rendesen a gólokat, szerintem nem lesz vele gond. Alakul a Newcastle csapat is, már csak valami jó kis promo vagy inform CB kellene. De ennyi sérülttel az is csoda, ha valaki még pályára tud lépni.
-
Kristof_94
nagyúr
Elkészült a fiú! Szerintetek maradjon engine vagy legyen catalyst, esetleg más?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
D.Bergkamp #7738 üzenetére
Ő ide is jöhetne, főleg a Newcastle kötődés miatt. Ő és Cruyff az értelmes lapok a mostani csapatból és rájuk kevés az esély, így lehet én is a következőre hagyom a mostantól keletkező csomagokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Golazo event után szerintetek lesz középpályás és védős témában is? Mert akkor jöhetne a 99 pace meg 99 def evo is.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, megtaláltam a tökéletes evot. Viszont bele kell húzni, mert a magic már csak 3 napig él. -
Kristof_94
nagyúr
14 win lett, rank 4. Nagyon jó ez, főleg mert nehezen indult. A 3+1 pickben 2 inform, egy Xabi Alonso, meg egy 91-es csaj. Alonso nem rossz, de szerintem nem szorítja ki Sawat vagy Matthaust. Pakkokban 1 eladható Van Persie, meg egy dupli 89es Berba. Szóval nem igazán a krémje jött.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #7648 üzenetére
Valaki? Ahogy nézem előbbi egy catalyst chemmel hasonló lenne, mint a másik egy hunterrel. De ugye a 99 a nem mindegy. Viszont így a pace, dribbling evora már nem igen lesz később lehetőség. Nyilván ezek után még több olyan evo lesz, ahol a shooting korlátozva van.
-
Kristof_94
nagyúr
[link]
Szerintetek megérné az evo a showdown lap helyett? 85-ös verzió lenne evozva. -
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez a 99-es shooting evo.
-
Kristof_94
nagyúr
Én csak pár pakkot tudtam kirakni az appban, de jött egy 89 Berbatov. Crouch viszont fun lapnak tűnik.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tenaijo #7566 üzenetére
Én most Callum Wilson 86-os lapját tudtam az egyik ingyenesben evozni, jó lesz a Newcastle csapatba.
De tervben van a 100k-s evo is, ott Szoboszlai 85-ös lapja, Lisztes, Harvey Barnes és Isak esélyes. De kérdés mennyire van rájuk szükség. Isakból megvan a 88-as showdown és nem lenne a kettő között nagy különbség. Szoboszlai lehet, hogy 90-es lappal sem tudna visszakerülni a kezdőbe. Lisztes viszont elég fun lap és így elvileg 95 lenne a lövése 99-es befejezéssel. Csak ugye linkelni külön művészet. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig szinte soha nem kellett költeni sbc-re. Tényleg rengeteg foddert ki lehet szedni, ha valaki mást mond az el van tájolva vagy meg sem csinált minden objectivet. Az elmúlt hetekben is tele voltak a küldetések 84-85+ csomagokkal, plusz ott a wl, ahol egy rank 5 már hoz egy csomót. Én pl. hónapok óta nem játszom rivalst, de aki még azt is tolja ott még több jöhet. Értelmes lapot alig adtak, de fodder bőven volt. Na meg zsetont is...
-
Kristof_94
nagyúr
Lassan lehet, hogy én is ránézek a kereskedésre, hátha tudok csinálni egy nagyobb összeget. Bár leginkább este van rá időm, nincs mobilnetem...
-
Kristof_94
nagyúr
Sajnos 15 lett a vége, így nem lett meg a rank 3, hiába voltam jobb az utolsó meccsen, full script volt. Előtte való meccsen is legalább 5 kapufát lőttem valami török gyerek ellen, gondolom véletlen. Bár azt legalább behúztam.
De így is nagyon elégedett vagyok, ez messze a legjobb amit az elmúlt 1-2 évben elértem és változatlan körülmények között.
Pickből illetve a csomagokból semmi extra, egy csomó fodder. Danjuma 3x is jött, összesen már nem is tudom hányszor nyitottam ki. Jött egy ww Riquelme is, de szerencsétlen jó rossz lapot kapott.
Mindenki nagyot ment, Palmer nagyon ász, Zanetti is nagyon stabil volt. Talán most egy kicsit Hemp lóg ki, de a bal szél nálam valamiért hanyagolva van. Kevésbé áll rá a szemem. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123 #7483 üzenetére
Dehogy, ugyan úgy másodperces delayem van.
Amúgy Joelinton igenis az egyik legjobb cdm, nagyon stabil, de most pihen egy kicsit. Annyi változás történt még, hogy Trent helyére nyitottam egy új Zanettit. Meg jobb cam-ként Cole Palmer váltotta a realos csajt. Brutális a srác, olyanokat teker... -
Kristof_94
nagyúr
Ilyen jól még sosem kezdtem, az első 10 meccsen 9-1 lett. Most meg 12-3 az állás, itt már minden meccs ajándék.
Csináltam még egy ikont, thunder Cantona. De amúgy hihetetlen, hogy minden alkalommal van legalább 1 duplicate, pedig nem sok ikonom van. -
Kristof_94
nagyúr
Na, Almiron sem kapja meg az upot... Semmi nem jön össze.
-
Kristof_94
nagyúr
Szokásos 11 győzelem ismét meglett. A wl campaign pick dobott egy Cole Palmert. Nem akarok hálátlannak tűnni, de nincs egy kicsit túlárazva?
-
Kristof_94
nagyúr
Most olvastam, hogy ha több fantasy upot egyszerre kap meg egy adott játékos, akkor az rosszabb, mintha külön kapná meg őket. Elvileg úgy nem dobnak rá akkorát...
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy fogok én innen választani? Vártam, hogy upot kapjanak, de nem gondoltam volna mindegyikre.
-
Kristof_94
nagyúr
2 gól hátrányból fordítok és a meccs után kiírja ezt a high traffic szarsagot. Persze, hogy dnf... De ez amúgy mi a fene?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #7246 üzenetére
Nehogy valamivel jól is járjunk.
Ebben a fut birthday promoban sincs sok reményem. Emlékszem pár éve olyan klasszik játékosok kaptak, mint Emenike, Ibarbo, Esswein, Doumbia, Agbonlahor...
Most meg évről évre csak a sablon. -
Kristof_94
nagyúr
Úgy nézem Rolfo leghamarabb április elején kaphatja meg a maximális upgradet. Elég ritkán játszanak.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ennyit az Isak upról. De így sem rossz lap...
-
Kristof_94
nagyúr
Pénteken showdown promo.
-
Kristof_94
nagyúr
A mostani promo lapokból jött egy jó pár, de persze mind alsó polcos. Orbánnak azért örülök, hátha fejlődik egy párat.
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam McManamant, aztán látom, hogy el lett cseszve a minimum ár és van vagy 5 oldalnyi 201 ezerért. Aztán végül valaki csak elvitte, szerencsém volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy eladható MacManaman vagy hogy írják. Érdemes tartogatni az up miatt vagy sell?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #6921 üzenetére
Egy kicsit tévedtem.
-
Kristof_94
nagyúr
Hoppá, Chloe Kelly érkezik. Lesz vagy fél millió...
-
Kristof_94
nagyúr
Én hülye kiraktam az ikon picket. Base Van Persie, cm Rush és GK Nistelrooy. Utóbbi lett a választottam.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a a showdown Jackson megerheti? Van esélyük nyerni?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
kapeti07 #6847 üzenetére
Van, csak még nem használtam. Egyelőre sajnos kevés a jó lap a csapatból. Most mar jöhetne néhány promo kártya. Tavaly volt fantasy Isak, hátha idén is kap valaki. Bár a mostani forma sajnos nagy gyenge és több sérült játékos van, mint egészséges...
Köszi! Bár amilyen gameplay volt a hétvégén, lehetne akár egy full toty keretem is, nem adna pluszt. Volt ahol nemhogy delay volt, hanem konkrétan szaggatott. Nyilván nem egy hazai ellenfél ellen... -
Kristof_94
nagyúr
Nekem is gold VVD van, mellette toty Bright. Előbbi annyira jó, hogy nem lehet kirakni. Utóbbi szintén, nagyon sok fejes gólt szerez. Blanc van még csereként, de nagyjából ennyi, szóval nem nagy a választék. Csatárban is rotálok, most éppen Di Natale van Drogba helyett. Oda is kellene egy komolyabb nyitás.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem hiszem el, hogy egy Lewis Miley nem fér bele a future stars csapatba...
-
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem elvileg a mai daily XP-vel meglesz a szezon. A rivals XP nálam nem játszik, mert hónapok óta nem jártam ott.
-
Kristof_94
nagyúr
1350 XP kell még a végéhez. Remélem összejön....
-
Kristof_94
nagyúr
Ti nyittok most?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #6576 üzenetére
Ez lett a Lisztes evom, amiről beszéltem. Mivel cam is, így remélem érkezik valami evo amit rá tudok még húzni. Egy pace upgrade jót tenne.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Ha jön valami jó kontent pénteken, akkor lehet kinyitom a pakkokat és lesz fodder az ikon pickre. Mondjuk jó nagy lutri.
A future starsban egy Kerkezt simán el tudok képzelni. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem sincs már sok fodder. Meg én szerintem a következő promoig nem is nyitok. Ha az elég jó lesz, akkor majd ott. Ha nem, akkor a következő. Vagy kihúzom a totsig.
-
Kristof_94
nagyúr
Tényleg kijárt már ennek a gyereknek. Bár szerintem azok sem különbek, akik ingame is ezt nyomják. Hasonló színvonal.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123 #6453 üzenetére
Súlytalan, ahogy mindenki más is. Német barátainak és a szerencsésebb itthoniaknak biztos jó lehet, de nekem nem. Megint egy katasztrófa az egész játékmenet, másodperces delay minden téren, erőtlen passzok, kiszámíthatatlan mozgások. 6 meccsből 2 győzelem az eddig mérleg. Nevetséges.
Ha az összes totyt ki tudtam volna nyitni, akkor sem lenne más. -
Kristof_94
nagyúr
Remélem ez a promo csak 1 hetes lesz és utána jön a future stars. Azért így toty után elég nagy lett az űr. Egy jó kis Lewis Miley jöhetne.
-
Kristof_94
nagyúr
Jól látom, hogy nincs magyar ligás menedzser átalakító?
-
Kristof_94
nagyúr
Kiszedtem a maradék objectiveket, plusz kiraktam az összes upot, sajnos nem jött kék. Azt hiszem, hogy ennyi volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az egyik pickben Di Natale. Idén is jó? Drogba helyére nem fér be, mert kell nekem egy biztos fejelő. Esetleg Salah helyett vagy Szobo.
-
Kristof_94
nagyúr
Azért nagy szerencsénk van, hogy az EA játékokat csinál, nem pedig lélegeztető gépet vagy atomreaktort.
Totálisan tojnak az egészre, lelkiismeret nulla, csak dőljön a lóvé ami persze meg is valósul, évről évre nagyobb a bevétel. -
Kristof_94
nagyúr
Csütörtökön már lósz*r sem szokott jönni, így nem fűzök hozzá túl nagy reményeket, hogy vissza lesz rakva.
Közben meg Lisztest beraktam a toty striker evoba, elég pofás lesz, majd mutatom. -
Kristof_94
nagyúr
Én most a weekly themed meg a Kubo objectivet szeretném együtt letudni, elvileg 5 meccs alatt lehetséges. Meg talán az LB csajt is, ha belefér. Kvalizni is kellene, de ennyi szabad órám a világon nincs. Remélem adnak valamit a pakkok, ha nem akkor nekem is ennyi. Ez az ucl promo a legkevésbé sem érdekel, lassan a totsra is lehetne gyűjtögetni...
Meg ez a Messi ügy azért rendesen kiverte a biztosítékot. -
Kristof_94
nagyúr
Brutális, hogy ezek a garantált plusszos csomagok mennyire gyengék. Siralmas. A ligás upgradeből, 80+ pickből és a 3x78-ból konkrétan jobbakat nyitottam, mint ezekből a 84-85-86 plusszokból.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #6306 üzenetére
Akkor még 2 nap, meg kell nyomni.
-
Kristof_94
nagyúr
Meddig lesz bent a toty csapat?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #6276 üzenetére
Ez nem valós bejegyzés!
-
Kristof_94
nagyúr
Azt hittem a botrányosan delayes és scriptelt wl-t már semmi nem tudja felülmúlni, erre itt ez a toty kupa. Egy normális passzért vagy váltásért is úgy kell imádkozni.
-
Kristof_94
nagyúr
Végre... Most már csak ki kell találni, hogyan építsem be.
-
Kristof_94
nagyúr
Persze, hogy erről is lemaradok, mint minden ilyenről...
-
Kristof_94
nagyúr
Én örülök, ha a passzok nem késnek 2 másodpercet, nemhogy R1 dribbling vagy mi.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most egy szivatós Ederson. Mobilon elhittem...
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem is férfi toty, de érkezett egy. Mondhatjuk, hogy révbe értem.
Jó lehet ezzel a magassággal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest