- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Tetejébe az itt beharangozott árra még rájön egy csomó extra költség.. Mindjárt elhullik a gyártó nagy előnye.. arról nem is beszélve, hogy a sajomi az ilyen koppintásoknál mindig bakizik... inkább megfizetem a minőséget, mint hogy 5-10%-al olcsóbban vagy épp sokkal drágábban vegyek sz@rabbat... lst: Mi Tv vs Firestcik 4k (de hozhatnám a sima Firestick-et is). Már rég nem olyan a minőség amint aminek lenni kéne... régen elnéztem mert jó ár /érték aránya volt, már ez eltűnt és a minőség cserébe nem javult.
-
beno52
tag
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
E-ink-nél a frissítési idő is lényeges információ lenne.
Amúgy a színes e-inkek végül mentek a süllyesztőbe? Régen nem olvastam róluk semmit...
-
consono
nagyúr
Az a baj a 150-es árral is, hogy annyiért már sokkal többet tudó készülékek is vannak és itt nem csak az iPad-ekre gondolok (tudom, almát körtéhez), de pl. Boox Androidos, eInkes tabletjei/olvasói is itt kezdenek, amikre lehet jegyzetelni. Igazán valahol 100 eFt körül lenne az a lélektani határ, ahol érdekelne egy ilyen cucc, főleg frissen piacra lépő, kínai szereplőtől...
-
Mercel
senior tag
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Szia!
Nagyon kíváncsian várom a tesztet. Főleg arra vonatkozóan, hogy a nem gyári, illetve nem kifejezetten E-ink képernyőre gyártott programok hogyan működnek rajta - Ha egyáltalán működnek. -
gattolino
senior tag
Ennek milyen beteg ára van. Te jó ég. Én 30.000-et sokalltam egy ebook olvasóra, de ez már 5* annyi
-
-igu-
veterán
válasz
viragdani01 #10 üzenetére
-
válasz
viragdani01 #4 üzenetére
Köszönöm!
Ahogy nézem ezeknek az árait, nem valószínű, hogy én vagyok a célközönség. Számomra nem éri meg a minimum kétszeres felárat egy ebook-olvasóhoz képest. -
ace05
senior tag
Ennyi pénzért inkább megveszem a mi pad 5 tabletjüket.
-
-igu-
veterán
"A Xiaomi így biztosít ceruzát is az eszköz mellé tartozékként, ez mágnessel tapad az alumínium házhoz"
ez valami mágia lesz
-
Háttérvilágítás...? Esetleg? Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mellette pedig bővítette a Redmi Pad táblagép kínálatot is nagyobb RAM opcióval.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest