- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Tetejébe az itt beharangozott árra még rájön egy csomó extra költség.. Mindjárt elhullik a gyártó nagy előnye.. arról nem is beszélve, hogy a sajomi az ilyen koppintásoknál mindig bakizik... inkább megfizetem a minőséget, mint hogy 5-10%-al olcsóbban vagy épp sokkal drágábban vegyek sz@rabbat... lst: Mi Tv vs Firestcik 4k (de hozhatnám a sima Firestick-et is). Már rég nem olyan a minőség amint aminek lenni kéne... régen elnéztem mert jó ár /érték aránya volt, már ez eltűnt és a minőség cserébe nem javult.
[ Szerkesztve ]
-
beno52
tag
válasz viragdani01 #4 üzenetére
E-ink-nél a frissítési idő is lényeges információ lenne.
Amúgy a színes e-inkek végül mentek a süllyesztőbe? Régen nem olvastam róluk semmit...
-
consono
nagyúr
Az a baj a 150-es árral is, hogy annyiért már sokkal többet tudó készülékek is vannak és itt nem csak az iPad-ekre gondolok (tudom, almát körtéhez), de pl. Boox Androidos, eInkes tabletjei/olvasói is itt kezdenek, amikre lehet jegyzetelni. Igazán valahol 100 eFt körül lenne az a lélektani határ, ahol érdekelne egy ilyen cucc, főleg frissen piacra lépő, kínai szereplőtől...
"Mechazilla has caught the booster."
-
b0bcat
addikt
válasz gattolino #12 üzenetére
Ez nem egy alap, 6 colos e-könyv olvasó, azért kerül sokkal többe. Ez egy e-ink kijelzős, 10+ colos tablet, beépített (Wacom?) digitalizáló táblával és tollal. 150 ezerért jó ajánlat lenne itthon.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
Mercel
senior tag
Szia!
Nagyon kíváncsian várom a tesztet. Főleg arra vonatkozóan, hogy a nem gyári, illetve nem kifejezetten E-ink képernyőre gyártott programok hogyan működnek rajta - Ha egyáltalán működnek.Marcel
-
gattolino
senior tag
Ennek milyen beteg ára van. Te jó ég. Én 30.000-et sokalltam egy ebook olvasóra, de ez már 5* annyi
Vivo X90 Pro Plus
-
-igu-
veterán
válasz viragdani01 #10 üzenetére
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
tag
Köszönöm!
Ahogy nézem ezeknek az árait, nem valószínű, hogy én vagyok a célközönség. Számomra nem éri meg a minimum kétszeres felárat egy ebook-olvasóhoz képest."Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem találtam róla sajnos infót, ahogy a kijelző felbontásáról sem. A korábbi Xiaomi e-olvasóban volt világítás, én arra tippelnék, hogy ebben is lesz. (De nem írnám bele a cikkbe, amíg nem biztos.)
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
ace05
senior tag
Ennyi pénzért inkább megveszem a mi pad 5 tabletjüket.
-
-igu-
veterán
"A Xiaomi így biztosít ceruzát is az eszköz mellé tartozékként, ez mágnessel tapad az alumínium házhoz"
ez valami mágia lesz
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
tag
Háttérvilágítás...? Esetleg? Valaki?
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Baldur's Gate 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- E-book olvasók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest