- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
Degeczi #5294 üzenetére
Nem szoktam oldalszámokra utalni (tényleg, papírkönyveknél se), és ha más kiadásból van meg a papírkönyvem, akkor se igaz az utalás. Oldalszám alapján keresni se szoktam. Szóval számomra jobb lenne egy normális oldalszám. Ezzel tényleg egyedül vagyok? (Illetve a kérdést elindító is gondolom hasonlóan gondolkodik.)
Engem nem az zavar, hogy van ilyen lehetőség is, de miért ne lehetne egy oldalszám ami az t mutatja, hányadik oldalon tartok az adott beállítás mellett? (Előző telefonomon a könyvolvasó simán így csinálta. Csak ott kissé nehézkesebb volt olvasni, mint olvasón.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged