Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Megrögzött e-book reader gyűlölőként kaptam kölcsön egy 4th gen Kindlet (01100as) és beleszerettem. A számomra igazán fontos könyvek olvasását nem fogja kiváltani soha nekem, de olyanokét, amikre sajnálnám a pénzt és kölcsönkapom ismerősöktől, vagy ami tanuláshoz kéne, arra pont tökéletes lenne.
A kérdésem pedig az lenne, hogy melyik olvasót ajánlanátok, ha a következők lennének az elvárásaim (teljes dilettantizmusomból adódó buta kritériumokat kérlek nézzétek el nekem):* üzemidő majdnem mindegy, mert kibírom azt is, ha pár naponta kell tölteni
* háttérvilágítás fontos lenne, mert a kölcsöngépnél hiányoltam
* belső tárhelyből elég egy 4gbos is szerintem, mert egyszerre max 1-2 könyvet olvasok, amik meg rajta ülnének mint állandó segédlet sem lennének sokan szerintem. Ha van micro-sdt megzabáló verzió az lenne a legjobb arra az esetre, ha rájönnék, hogy mégsem elég nekem a kisebb tárhely.
* 3g nem kell (ha van egyáltalán olyan), wi-fi pedig nem tudom teljesen, hogy mire jó, így egyelőre azt kérdőjelesen írom ... ti mint állandó használók látjátok, hogy fontos-e vagy sem, ha igen akkor legyen az is benne
* Tapi vs nem tapi: inkább a nem tapira szavaznék, mert olyat is próbáltam (1-2 percig), de az annyira nem jött be. Meg tudnám szokni ha arról van szó, plusz szótárazásnál biztos jobb, de nem is tudom...
Ha választani kell, hogy billentyűs vagy tapis akkor az utolsóra szavazok.A keret pedig... Mivel érdeklődök csak és ha veszek akkor már jót veszek, ezért nem is a csillagos ég, de nem is a 3rd party kínai műanyagpulcsikból fröccsöntött 100ftos verzió. Nagyjából karácsony környékén lepném meg magam vele szerintem, tehát nem sürgős a vétel, akkor pedig összerakok egy olyanra inkább, ami kihúz minimum egy 4-5 évet mellettem.
A segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest