Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
Bár az Onyx (Page) 7’ és PB (IP4) 7.8’ kijelzője közt „csak” 0.8 inch az átlós különbség, de ez 23.87% kijelző területnövekedést jelent, ami szerintem nem kevés.
Nekem a PB IP4 betűi nem tűnnek szőrösnek, de nem tudok mellé tenni másikat, és nem is tökéletes már a szemem. (Anno mikor lecseréltem erre a PW4-et, eltartott egy darabig, míg megtaláltam azt a betűtípust, amit azon megszoktam, és ami nagyon kellemes. Lehet, hogy csak ennyi – beállítás - kérdése az egész.)
De hozzáteszem azt is, hogy én nagyon alacsony felbontású eszközökkel kezdtem a digitális olvasást sok-sok éve. Akkor még PDA „Personal Digital Assistant” névvel illették ezeket a kis kijelzős eszközöket, és azok pixeles kijelzőjén is vígan lehetett olvasni. Így lehet, h ez az egész kérdés már kicsit túl van lihegve.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX