- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Nekem is topicindítóval azonos problémám van, Asus M4A88TDV-EVO integrált HD4250 a kép van mikor félóránként van mikor 5-10 percenként eltűnik pár másodpercre. Bekapcsoltam a dvi freki csökkentése nagy felbontású kijelzőn opciót de a probléma nem szűnt meg csak a képkihagyások csökkentek valamelyest.
Bandridge dual link dvi kábelt használok, baromi vastag és zavarszűrő henger is van mindkét végén. Az előző konfigomnál ugyanezzel a dvi kábellel nem volt gond (ott egy Gef6200 volt), a felbontás 1680x1050 a monitor HannsG 22 colos.
Gondolkodok rajta hogy veszek egy másik kábelt, talán aranyozottat, milyen márkát ajánlotok és hol szerezzem be? -
Rover623
félisten
Sorry...
Elsiklottam a felbontás felett...
Az 1600x1200 a DVI 1.0 felső értéke, 165MHz-es adatátviteli sebesség kell neki.
Ahhoz már jó TMDS és kiváló kábel is kell...
P.S.:
Itt van neked egy link a Dual-Link-ről: Bővebben: link, de ez itt még nem számít, mert az csak 1600*1200 felett kell (feltéve hogy 60Hz-en nyomod, mert fölötte már több mint 165MHz kell, az meg nem megy Dual nélkül)
[Szerkesztve] -
smk
csendes tag
Hi,
hasonló problémával küzdök én is, azóta sem sikrült megoldani...
Bővebben: link
sok sikert! -
Rover623
félisten
Sajnos az ATI-nak gyakran van problémája a DVI-vel...
Igaz, hogy asztali fronton csak az alsókategóriás 9200/9250 volt zűrös...ebben a notiban meg X700 van...de sajnos a DVI még elég újdonság a notebook-oknál, szal simán lehet gyermekbetegség...majd a következő generáció jó lesz, persze ez téged kevéssé vigasztal, gondolom... -
Dale
aktív tag
Szia! Sajnos segíteni nem tudok, de leírom hogy tudd, nem vagy egyedül: nekem a Apple G4-emben levő videokártya csinálja ugyanezt, DVI-re kötve néha el-el megy a kép pár másodpercre, különösen ha valami történik is a képen (animáció megy, vagy akár csak mozog egy ablak vagy maga a pointer), de D-Sub-on tökéletes, és ugyanaz a monitor a PC képét DVI-n tökéletesen megjeleníti. A monitor egyébként egy AG Neovo X-19AV, 1280x1024.
Mondok jobbat. ASUS P4P800SE alaplap és MSI NX6800TD nem megy együtt ha DVI-vel kötöm a monitorra. A BIOS tiszteletköre után a rendszer töltésénél megáll a tudomány nála, D-Sub-on persze jó. ''Szerencsére'' elromlott a kártya totál, így most másra cseréltethetem. Hihetetlenek ezek a problémák, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged