- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Helló!
Nem akartam új topicot nyitni a problémámnak.
DvdFab 9.0.4.5, DVD anyagot akarok mkv-ba konvertálni. Az elkészült anyagban a feliratok nem látszanak (az látom, hogy benne vannak, de bármelyiket választom ki, nincs felirat a lejátszón, MPC-HC), csak akkor ha a Direct render to video opciot választom.
Ötlet?Előre is köszi!
-
tigriske
tag
valaki tudna segíteni?
-
tigriske
tag
-
tigriske
tag
DVDFab a pontos neve a programnak. Igen az enyém, a Rémrendes család-ról van szó.Csak azért akarom lementeni,mert nagyon sokat nézzük,és kölcsön akarom adni a mentést.Az eredetire meg vigyázni akarok.
Szóval a DVD Decrypter-el nem tudom lementeni a lemezt,csak a Fab-al.
Mivel tudnám tömöríteni? -
tigriske
tag
DVDFabDecrypter progival leszedtem a cuccot a lemezről. kb. 7 GB anyag volt,de úgy állítottam be,hogy 1 lemezre mentse le,tehát a progi által felajánlott kétfelé szedést nem fogadtam el.Sikerült is megcsinálnom,csak az a gond,hogy nem tudom letömöríteni
1 lemezesre az anyagot mert hibát ír ki a tömörítő. A CloneDVD el sem indítja, a DVD2ONE pedig a tömörítés végén jelez hibát,ezért nem tudom megírni a lemezt.Próbáltam még a DVDShrink-et ,de nem engedi betölteni a file-okat.
Lécci valaki segítsen,hogy ilyen programmal tudom tömöríteni úgyhogy kitudjam írni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest