- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Helló!
Nem akartam új topicot nyitni a problémámnak.
DvdFab 9.0.4.5, DVD anyagot akarok mkv-ba konvertálni. Az elkészült anyagban a feliratok nem látszanak (az látom, hogy benne vannak, de bármelyiket választom ki, nincs felirat a lejátszón, MPC-HC), csak akkor ha a Direct render to video opciot választom.
Ötlet?Előre is köszi!
-
tigriske
tag
valaki tudna segíteni?

-
tigriske
tag

-
tigriske
tag
DVDFab a pontos neve a programnak. Igen az enyém, a Rémrendes család-ról van szó.Csak azért akarom lementeni,mert nagyon sokat nézzük,és kölcsön akarom adni a mentést.Az eredetire meg vigyázni akarok.

Szóval a DVD Decrypter-el nem tudom lementeni a lemezt,csak a Fab-al.
Mivel tudnám tömöríteni? -
tigriske
tag
DVDFabDecrypter progival leszedtem a cuccot a lemezről. kb. 7 GB anyag volt,de úgy állítottam be,hogy 1 lemezre mentse le,tehát a progi által felajánlott kétfelé szedést nem fogadtam el.Sikerült is megcsinálnom,csak az a gond,hogy nem tudom letömöríteni
1 lemezesre az anyagot mert hibát ír ki a tömörítő. A CloneDVD el sem indítja, a DVD2ONE pedig a tömörítés végén jelez hibát,ezért nem tudom megírni a lemezt.Próbáltam még a DVDShrink-et ,de nem engedi betölteni a file-okat.
Lécci valaki segítsen,hogy ilyen programmal tudom tömöríteni úgyhogy kitudjam írni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest