Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Helló!
Nem akartam új topicot nyitni a problémámnak.
DvdFab 9.0.4.5, DVD anyagot akarok mkv-ba konvertálni. Az elkészült anyagban a feliratok nem látszanak (az látom, hogy benne vannak, de bármelyiket választom ki, nincs felirat a lejátszón, MPC-HC), csak akkor ha a Direct render to video opciot választom.
Ötlet?Előre is köszi!
-
tigriske
tag
valaki tudna segíteni?
-
tigriske
tag
-
tigriske
tag
DVDFab a pontos neve a programnak. Igen az enyém, a Rémrendes család-ról van szó.Csak azért akarom lementeni,mert nagyon sokat nézzük,és kölcsön akarom adni a mentést.Az eredetire meg vigyázni akarok.
Szóval a DVD Decrypter-el nem tudom lementeni a lemezt,csak a Fab-al.
Mivel tudnám tömöríteni? -
tigriske
tag
DVDFabDecrypter progival leszedtem a cuccot a lemezről. kb. 7 GB anyag volt,de úgy állítottam be,hogy 1 lemezre mentse le,tehát a progi által felajánlott kétfelé szedést nem fogadtam el.Sikerült is megcsinálnom,csak az a gond,hogy nem tudom letömöríteni
1 lemezesre az anyagot mert hibát ír ki a tömörítő. A CloneDVD el sem indítja, a DVD2ONE pedig a tömörítés végén jelez hibát,ezért nem tudom megírni a lemezt.Próbáltam még a DVDShrink-et ,de nem engedi betölteni a file-okat.
Lécci valaki segítsen,hogy ilyen programmal tudom tömöríteni úgyhogy kitudjam írni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest