Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
1. Ezek a meghajtók (ez biztosan) cable select módban működnek. Alapvetően ez nekem az új meghajtónál slave üzemet jelentett, de mivel a gép BIOS-a masteren keresné, nem bootolt be róla. Az átkötő kábelen a 47. lábat le kellett húzni földre, így masterként működik, a gép pedig bootol róla.
Tehát minden tökéletesen működik, leszámítva a CD ''rendes'' visszajelzését a HDD LED mellett (így nem látom, mikor mennyire dolgozik, mivel maga a meghajtó alapesetben nem látszik - oldalt van).
2. Az új meghajtóval ezekszerint nem kéne működnie, épp' ez a bajom...
A régivel természetesen működik a LED, és bekapcsoláskor egy pillanatra most is felvillan.
Persze, ha egy vinyó mellé lenne kötve a CD ''slave''-ként, akkor idegesítő lenne a LED viselkedése, gondolom ezért nem használja. De mivel nekem csak ez lóg ezen a vezérlőn, és külön visszajelzése van, jó lenne, ha kiadná a jelet.
Amúgy nekem van olyan vinyóm, amiben kinyiffant valami, ezért nem hajtja meg az IDE LED-et, de egyéb tekintetben működik. Tehát a DVD meghajtótól függ, hogy kiadja-e a jelet.
3. Firmware frissítés szerintem sem segít (nem erre való, lévén ez nem hiba). Egyébiránt ha találtam volna hozzá újabbat, frissítettem volna, de eddig még csak régebbit sikerült (majd azért még megnézem).
Remélem, sikerült érthetőbben leírnom a problémámat.
Érdekelne, kinek mi a véleménye, esetleg valami javaslat, hogy mivel próbálkozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tudományos Pandémia Klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest