Hirdetés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia N9 - az első mohikán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ez alapján a jellel van gond. Hogy ez a csatlakozó, a kábel vagy a szolgáltató miatt van, azt nem lehet megmondani.
A TransEdit-el (ami a DVBViewer része) le tudod tesztelni a felvételt, F10-et megnyomod és betallózod a fájlt. Csak az eltart egy ideig, mert olyan módon tesztel, mintha lejátszanád. Ha a Missing oszlopban nem 0 van, akkor hibás a felvétel a jel miatt. Vagy esetleg ott a TS Doctor, de ez csak 30 napos próbaverzió. És szerintem én már régebben kilőttem ezt a keretet, így megnézni nem tudom.
De amúgy a TransEdit-tel tudsz egy frekvenciát is tesztelni, akkor minden csatornát néz azon a frekvencián, hogy melyiken van hiba. Az is lehet, hogy csak az egyik rossz, a többi jó, akkor az szinte biztos szolgáltatói hiba.
Nálam anno volt amúgy olyan, hogy nyáron nem lehetett tv-zni, mert ha túl meleg volt odakint, akkor minden csatornán szétesett a kép folyamatosan. Aztán a szolgáltató kábelt cserélt és csinált valamit az oszlopon, azóta jó. Persze most nem a meleg miatt van, ez csak egy példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Apple MacBook
- Milyen routert?
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest