Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seelaard
tag
Hát addig állítgattam mindent, hogy sikerült kb. azonos képminőséget kihoznom. Nincs számottevő különbség. Viszont az rtl klub hiradót nézve érdekes lila színhibák jelentkeztek mindkét tunerrel, amit nem tudok hova tenni. Lila foltok jelentek meg ott ahol nem kellet volna. Átkapcsoltam a tv2-re és ott nem volt.

-
Seelaard
tag
válasz
wassermann
üzenetére
Ahhoz valóban nem kell kártya, de az csúnya lenne, ha azért vennék egy dvb-t képes blu-ray lejátszót, hogy azt a pár szabadon fogható adót jó minőségben nézzem.

-
Seelaard
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Ma este majd bíbelődök kicsit a beállításokkal, de a lehetséges beállítási kombinációk számát még az is növeli, hogy az stb-n is lehet állítani az alapvető képbeállításokat.
Majd megnézem, hogy mi a különbség, ha a tv-n veszem fel a kontrasztot és/vagy az élességet vagy a beltérin. -
Seelaard
tag
válasz
azbest
üzenetére
Akkor újra nekiállok egy összehasonlításnak : "philips beépített vs. wayteq". Veszek az antennakábelhez egy elosztót és akkor nem kell majd ki be dugdosnom az antennakábelem. Remélem nem lesz annyi jelveszteség, hogy gondot okozzon. A blu-ray lejátszókban viszont nincs kódkártya olvasó ha jól tudom.
-
Seelaard
tag
válasz
Watt25
üzenetére
Köszi a választ. A tv-ben van beépítve dvb-t vevő, de elég gyenge minőséget produkál. Melléraktam egy wayteq hd95 cx beltérit és már sokkal jobb képet kaptam.
Ha a mindigtv nem tud jó minőséget produkálni tévézéshez, akkor melyik szolgáltatás tud? A műholdas esetleg jobb?
Kábelszolgáltató nincs nálam. -
Seelaard
tag
Melyik a létező legjobb képminőséget adó dvb-t beltéri egység (mindig tv extrához)?
Jó minőségű antenna és kábelezés ki van építve. Az ár nem fontos tényező. 52 colos lcd tv-vel fogom használni.
Mit ajánlanátok?
Egyáltalán van különbség képminőségre egy olcsó és egy drága tuner között?
Egyéb funkciók nem érdekelnek, csak a jó képminőségű tévézés.Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jelszókezelők
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Nintendo Switch 2
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest