Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen programot dvb-t tunerhez, ami ki tudja írni a jelerősséget és minőséget?
-
tlac
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
a távirányító elején, és tényleg nagyon halványan látszik, kicsit utánaolvasgattam és azt írták egy másik fórumon, hogy némelyik led bocsáthat egy kis fényt ki
telefon kamerájával nézve fehér fény látszika távirányító szerintem sosem volt leejtve
én főleg linux és osx alatt használtam a távirányítót
az osx azóta jóval újabb verzióra lett cserélve, először erre gyanakodtam, hogy emiatt nem megy, de aztán linux alatt sem tudtam újra beállítani, ezért kezdek a hardverre gyanakodniköszönöm az infókat!
-
tlac
nagyúr
tudtok nekem mondani egy olyan programot mondani, amivel a Terratec Cinergy T USB XXS-hez adott távirányítót tudnám tesztelni?
régen működött és utána nem nagyon használtam, viszont most ismét szükségem lenne rá, de sajnos úgy tűnik valami elromlott
és hogy jó legyen, a bolt is megszűnt ahol vettem, így a gyártóhoz kellene visszaküldenem, de biztosra akarok menni, hogy nem csak valami szoftveres nyavalya vanegyébként próbáltam másik elemmel is, és sötétben látszik is, hogy egy kis piros pont villog, amikor nyomkodom a gombjait, ebből azt gondolom, hogy a távirányító jó lehet és inkább az usb tuner nem tudja valamiért venni a jeleket
-
tlac
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő