- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen programot dvb-t tunerhez, ami ki tudja írni a jelerősséget és minőséget?
-
tlac
nagyúr
válasz
Kernel #11548 üzenetére
a távirányító elején, és tényleg nagyon halványan látszik, kicsit utánaolvasgattam és azt írták egy másik fórumon, hogy némelyik led bocsáthat egy kis fényt ki
telefon kamerájával nézve fehér fény látszika távirányító szerintem sosem volt leejtve
én főleg linux és osx alatt használtam a távirányítót
az osx azóta jóval újabb verzióra lett cserélve, először erre gyanakodtam, hogy emiatt nem megy, de aztán linux alatt sem tudtam újra beállítani, ezért kezdek a hardverre gyanakodniköszönöm az infókat!
-
tlac
nagyúr
tudtok nekem mondani egy olyan programot mondani, amivel a Terratec Cinergy T USB XXS-hez adott távirányítót tudnám tesztelni?
régen működött és utána nem nagyon használtam, viszont most ismét szükségem lenne rá, de sajnos úgy tűnik valami elromlott
és hogy jó legyen, a bolt is megszűnt ahol vettem, így a gyártóhoz kellene visszaküldenem, de biztosra akarok menni, hogy nem csak valami szoftveres nyavalya vanegyébként próbáltam másik elemmel is, és sötétben látszik is, hogy egy kis piros pont villog, amikor nyomkodom a gombjait, ebből azt gondolom, hogy a távirányító jó lehet és inkább az usb tuner nem tudja valamiért venni a jeleket
-
tlac
nagyúr
válasz
Interceptor #9527 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest