- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
VLC-vel eddig jutok...
-
Cheesy
őstag
Ugyan most nincs előttem, de tegnap a jelforrás választó 5 lehetőséget ajánlott fel, miután az antennát és a dvb-t jelet kiválasztottam, de egyiken sem volt fogható semmi.
Pedig a csatornákat megtalálta a Winfast progija is.
Otthon T-Home-féle műholdas-dekóderes megoldást használunk, a tányértól el is vittem a kábelt a szobámig, próbaképpen pár hónapig volt nekem is dekóderem, de nem volt meggyőző a minőség, ráadásul a dekódernek külön távirányítója volt, csak azzal lehetett csatornát váltani, meg PG-t lekérdezni. Aztán meguntam.Most rendeltem az Aqua-tól egy szkennert és megakadt a szemem ezen a kis antennán 2k nem tűnt soknak érte, így megrendeltem, hátha a digitális adás szebb képet ad.
Modernebb programok közül melyiket tudnám még kipróbálni ehhez?
-
Cheesy
őstag
A profilomban lévő konfigurációval használom.
MPEG-2 formátumban tud hardveresen rögzíteni, ha erre gondolsz...Kernel
Betölti VLC, csak épp nem csinál semmit. Amúgy sem fűztem nagy reményeket a pálcához, de egy próbát megért. A cégnél a laposTV szépen fogta rajta a csatornákat (azt a hetet).Csinálok majd fényképet arról, milyen antenna van a tetőnkön, lehet-e vajon használni, kicsit melós levinni a padlástéren át a szobámba, de már tervezem egy ideje. Nem élet-halál kérdése, csak egy extra
A kártyát kb. 2 éve vettem a családi VHS-ek digitalizálására, jól teljesít. Ahogy a teszteket nézem jó kártya, az árát is tartja valamiért.
-
Cheesy
őstag
Van nekem egy Leadtek WinFast PXDVR3200 H kártyám.
Vettem egy ilyet: Evolve Stick DVB-T beltéri antenna (20dB)Tetőtéri szoba, családi ház, szolnoki adótoronytól 8km-re vagyok.
Winfast progiban hangolás elindít, "gyors" opcióval talál egy pár DVB ikonos adót (Viasat3, Spektrum, History, stb), "lassú" opcióval semmit, "közepes" opcióval megtalálja m1HD, m2HD.
Kiírja a programokat, mi megy éppen, stb.
Amikor megpróbálom lejátszani, akkor felekte képernyő és nagyon-nagyon szaggatott hang, érthetetlen.
Beállítással van hiba, vagy pedig elégtelen az antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest