Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
VLC-vel eddig jutok...
-
Cheesy
őstag
Ugyan most nincs előttem, de tegnap a jelforrás választó 5 lehetőséget ajánlott fel, miután az antennát és a dvb-t jelet kiválasztottam, de egyiken sem volt fogható semmi.
Pedig a csatornákat megtalálta a Winfast progija is.
Otthon T-Home-féle műholdas-dekóderes megoldást használunk, a tányértól el is vittem a kábelt a szobámig, próbaképpen pár hónapig volt nekem is dekóderem, de nem volt meggyőző a minőség, ráadásul a dekódernek külön távirányítója volt, csak azzal lehetett csatornát váltani, meg PG-t lekérdezni. Aztán meguntam.Most rendeltem az Aqua-tól egy szkennert és megakadt a szemem ezen a kis antennán 2k nem tűnt soknak érte, így megrendeltem, hátha a digitális adás szebb képet ad.
Modernebb programok közül melyiket tudnám még kipróbálni ehhez?
-
Cheesy
őstag
A profilomban lévő konfigurációval használom.
MPEG-2 formátumban tud hardveresen rögzíteni, ha erre gondolsz...Kernel
Betölti VLC, csak épp nem csinál semmit. Amúgy sem fűztem nagy reményeket a pálcához, de egy próbát megért. A cégnél a laposTV szépen fogta rajta a csatornákat (azt a hetet).Csinálok majd fényképet arról, milyen antenna van a tetőnkön, lehet-e vajon használni, kicsit melós levinni a padlástéren át a szobámba, de már tervezem egy ideje. Nem élet-halál kérdése, csak egy extra
A kártyát kb. 2 éve vettem a családi VHS-ek digitalizálására, jól teljesít. Ahogy a teszteket nézem jó kártya, az árát is tartja valamiért.
-
Cheesy
őstag
Van nekem egy Leadtek WinFast PXDVR3200 H kártyám.
Vettem egy ilyet: Evolve Stick DVB-T beltéri antenna (20dB)Tetőtéri szoba, családi ház, szolnoki adótoronytól 8km-re vagyok.
Winfast progiban hangolás elindít, "gyors" opcióval talál egy pár DVB ikonos adót (Viasat3, Spektrum, History, stb), "lassú" opcióval semmit, "közepes" opcióval megtalálja m1HD, m2HD.
Kiírja a programokat, mi megy éppen, stb.
Amikor megpróbálom lejátszani, akkor felekte képernyő és nagyon-nagyon szaggatott hang, érthetetlen.
Beállítással van hiba, vagy pedig elégtelen az antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Starlink
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged