- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
Watt25 #15245 üzenetére
Köszi szépen a helpet mindenkinek (a driveres dolgon nekem is fennakadt a szemem!
), igazából ezt néztem ki, de akkor lehet még 5 ropit sem éri meg rákölteni... pláne ha végén kiderül, hogy ezzel se megyek semmire az első emelten...
-
neilszab
őstag
válasz
Watt25 #15237 üzenetére
Köszönöm szépen a linket, hasznos volt
...és valóban csak F1-re és WTCC-re kell!
Ezek szerint ha jól értem, tök mindegy ezek közül melyiket veszem, nincs semmi olyan technikai paraméter, amire különösebben kéne figyelni (kivéve az erősítés állítása) és nincs ajánlott/nem ajánlott modell?
Sose használtam még antennát.... kedvező vételi körülmények estén van esélyem olyan minőségben nézni HD-ben az F1-et, mintha kábelen jönne... vagy azt azért ne várjam?
Köszi
-
neilszab
őstag
Sziasztok, Budapesten a belvárosban milyen szoba antenna kell ahhoz, hogy lehessen fogni jó minőségben az M1-et meg a Dunát HD-ben? Kell ehhez vmi extra cucc, mire kell odafigyelni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest