- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biega
aktív tag
válasz
Watt25 #18105 üzenetére
Ausztriában lakom, itt be kell jelenteni, ha TV-d van (de mivel a hétvégén kaptam azt is, még nem volt idő rá), kéthavonta 59€-t kell fizetni.
Nem akartam, hogy gond legyen belőle, míg el nem intézem, de elég sűrű napjaim vannak, könnyen lehet, hogy csúszik 1-2 hetet.A HD adás csak regisztrált eszközről érhető el.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Szombat óta egy DVB-T2 boxot használok szobaantennával, internet nélkül. A minőséggel eddig teljesen elégedett vagyok, viszont felmerült bennem egy kérdés.
A szolgáltató meg tudja mondani, hogy milyen címen használom (online regisztrálni kellett, de ezt megtették a lányomék, mert tőlük kaptam), hogy nézhessem a HD adásokat)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest