- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Saját magamnak válaszban - tegnap jártam Miskolcon az MM-ben, sajnos a wayteq nem volt, viszont tudtak adni egy olyan vevőt, ami RF csatornára is ki tudja adni a jelet a tv felé, nem csak átengedi a antenna jelét.
Ez egy Strong STR 8113.
Tegnap gyorstesztet csináltam ,eredménye a következő:
A kékesi adótorony nálam látható a hegy tetején, távolsága légvonalban tíz/tizenpár km. A készülékhez jár egy pici talpas antenna - ezzel a szabad csatornák tökéletesen bejönnek. Se kockázódás, se egyéb nincs, a kép szép, éles. A menüben többféle képméret beállítható, 576i-ben próbáltam eddig. Az rtlklub/tv2 hangja jónak tűnik, igaz tv-n hallgattam.
Médialejátszásban igazából nincs gond, kártyaolvasóval egy 8gigás CF kártyáról (fat32) játszottam le állományokat. A MOSAIC gomb nyomogatásával lehet a médiatípust váltani hang/kép/film formában. Volt mp3 kéznél, az ment gond nélkül, sőt, bár nincs ráírva, de a flac fájlokat is ette. Emellett filmeknél néztem avikat, annyi volt csak gond, hogy a film képaránya 2:1 jellegű volt, de 16:9-ben ment, ez gondolom beállítással korrigálható, de sok időm nem volt rá. Képeket nem próbáltam.
RF-en még nem teszteltem a gépet - minden csak idő kérdése, ha lenne... -
dark2
tag
Egy kis tanácsot kérnék set top box vételhez.
Az Euro**cs-ban néztem a honlapon olcsó dvb-t vevőket. Alapvetően tv nézésre vennénk, esetleg médiaboxnak is használnánk 1-1 film lejátszásához (aminél előfordulhat többféle hangsáv és srt felirat is talán). 3 db van a honlapon, ami olcsóbb és csak szabad műsorokat visz:
tvstar t1030
alcor hd2400
dps hd60 dvb-t
Túl sok tapasztalatot nem találtam még róluk, csak itt egy pár oldallal korábban az alcorról, volt aki jót, volt aki rosszat írt róla.
Tudnátok javaslatot adni, melyiket érdemesebb? Vagy van olyan típus, ami ajánlott az olcsó kategóriában?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest