- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz
zsigus #10374 üzenetére
Szia!
Nekem egy Emtech d850h ketyerém van, ami tökéletesen megfelel az általad leírt feladatokra. Tökéletes minőségben tud felvenni időzítve, miközben mást nézhetsz is rajta, mivel dupla tuneres. Illetve elől és hátul is van USB-je, wifin is kommunikál. Van benne DVD lejátszó, amiről rippelni is tud a belső HDD-re ha raksz bele egyet. Reggelig tudnám írni a készülék előnyeit. Hátránya talán az, hogy a belső venti miatt kissé hangos, bár nagy szobában nem zavaró, illetve nem a legolcsóbb DVB-T tuneres doboz. Mindenesetre én nagyon megszerettem, mert minden igényemet kiszolgálja. Kártyát nem lehet beletenni, de nekem az ingyenes adók bőven elegendők.
-
cantus
tag
Sziasztok!
Erről az antennáról van vélemény? Miféle ez? Mondtátok, hogy a yagi típus elég jól teljesít és ennek még a kinézete is tetszik. Szóval ez jó valamire?
köszi
-
cantus
tag
Szia!
Igen próbáltam szobaantennával, mégpedig egy Thomson 42 db-s ketyerével. Az erősítést maxra tekerve szépen behozott mindent, csakhát sokszor hajlamos a kép megmerevedni, vagy épp szétesni. Ezért gondolom, hogy külső antenna hatásosabb lenne. Jelerősséget nem tudtam mérni, mert se a tv-m nem jelez ki ilyet, se a médialejátszóm, amire rákötöttem a szobaantennát.
Arra gondoltam még, hogy mivel a nappaliban hatalmas ablakfelület van, ezért kültéri antennát is lehetne bent használni, az ablak felé irányítva, mivel az adó is arra van. Talán így nem kellene a panel oldalán annyit szerelni, meg kábelezni. -
cantus
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan kültéri antennát, ami minőségben is jó, meg kinézetben se úgy néz ki, mint egy ruhaszárító? Panelben lakom és elegem van a kábelből, erkélyre kéne dvb-t tuneres médialejátszóhoz. Eléggé távol vagyok (30 km) minden adótól, szóval komoly teljesítményű kellene.
-
cantus
tag
Sziasztok!
Kezdek beleőrülni ebbe a tuneres világba, a régi videómagnóm nem volt ilyen válogatós... A helyzetem a következő:
Adott egy Emtec 850H dvb-t tuneres hiper-szuper kütyü, amivel eddig mindent megoldottam, ami kellett, főleg a műsorok felvétele. Most átköltöztünk egy panelbe, ahol csak digi kábeltv van, vagyis dvb-c tuneres cucc kéne. Mi a LEGolcsóbb megoldás, hogy fogjam a digi műsorait, de ugyanakkor továbbra is tudjak felvenni?
Olyan verzió létezik, hogy ne keljen venni egy újabb ketyerét? Tehát elméletileg a tv tunerje képs venni a digikábelt és akkor vmilyen kábellel talán még használhatom felvevőnek az emtec-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest