Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Tehát akkor elég lenne egy DVB-C USB stick, amivel a kódolatlan adásokat tudom fogni (UPC)?
Egy ilyen esetleg?
[link]Egyébként mi az oka, amiért CI+-os kártyát nem lehet használni PC-ben, ha sima CI-s van?
-
khron78
őstag
Persze, hogy kábeles, azért DVB-C.
Van erről lista, hogy mik vannak C+ -al kódolva?
A nem kódolt csatornákhoz mire van szükségem?
Nem igazán értem, hogy akkor mire vannak kitalálva ezek a tunerek.
Diginél CI modul nélkül használtam a Technisat kártyámat, mert ott nincs kódolva semmi, a pár prémium csatornán kívül (HBO és társai) -
khron78
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Szeretnék egy PCIe-es vagy USB-s DVB-C-s tunert a gépemhez. CI+ modul is kellene, mert UPC-m lesz.
Jelenleg egy TechniSat CableStar HD2 kártyát használok a Digivel, amihez tökéletes. A kártyához van CI modul is, viszont nem tudom, hogy ez működni fog-e a UPC-s hálózattal.
Aztán a PCI foglalat is rossz helyen van az alaplapon, így a CI modul behelyezése elég nehézkes lenne, ezért inkább hajlanék az új kártya vásárlása felé.Ehhez kérnék ötleteket, tapasztalatokat.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest