- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteris
csendes tag
Köszönet nrc-nek a a tippet a rádió felélesztéséhez DVBViewer-ben, a "Monogram" AAC dekóder kiválóan teszi a dolgát. Nálam kicsit más volt a kiindulás, mert a DVBViewer 3.9.2.0 --ban alapból megy a rádió, a gondok csak akkor jelentkeztek, amikor egy másik gépre a 3.9.4.0 verziót tettem fel. Az újabb verziónál sehogyan sem akartak jönni a Radio Teszt 1,2,3 csatornák, bármit állítottam a DirectX beállítási mezőkben. Ezeknél a csatornáknál a tálcán AC3 kijelzés látható, ezért sem jutott eszembe, hogy AAC dekódert kellene keresni hozzájuk. Egyébként ennek okát most sem értem. Alapból a "system default" jött fel az AAC dekóder mezőben (úgy tűnik, hogy ez alkalmatlan a feladatra) és más választás nem is volt. Most már van.
-
peteris
csendes tag
Egy Freecom USB stickem van, DVB Dream-el, DVBViewerrel és AltDVB-vel próbáltam a DVB-T vételt, mindegyikkel jön a Duna I és a Duna II a 62-es csatornán. A problémám az, hogy semmi sem jön az 55-ös csatornán, pedig ott szeretném az m1-et és az m2-t fogni. Az antenna szélessávú gyári lepke, adótól nem messze, rálátás tökéletes, térerő a plafonon.
Választ várnék arra a kérdésemre, hogy jelenleg megy-e egyáltalán az m1 és az m2 kisérleti adása DVB-T-n ? Ha igen, akkor mi lehet a fenti jelenség oka ? Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged