Új hozzászólás Aktív témák
-
peteris
csendes tag
Köszönet nrc-nek a a tippet a rádió felélesztéséhez DVBViewer-ben, a "Monogram" AAC dekóder kiválóan teszi a dolgát. Nálam kicsit más volt a kiindulás, mert a DVBViewer 3.9.2.0 --ban alapból megy a rádió, a gondok csak akkor jelentkeztek, amikor egy másik gépre a 3.9.4.0 verziót tettem fel. Az újabb verziónál sehogyan sem akartak jönni a Radio Teszt 1,2,3 csatornák, bármit állítottam a DirectX beállítási mezőkben. Ezeknél a csatornáknál a tálcán AC3 kijelzés látható, ezért sem jutott eszembe, hogy AAC dekódert kellene keresni hozzájuk. Egyébként ennek okát most sem értem. Alapból a "system default" jött fel az AAC dekóder mezőben (úgy tűnik, hogy ez alkalmatlan a feladatra) és más választás nem is volt. Most már van.
-
peteris
csendes tag
Egy Freecom USB stickem van, DVB Dream-el, DVBViewerrel és AltDVB-vel próbáltam a DVB-T vételt, mindegyikkel jön a Duna I és a Duna II a 62-es csatornán. A problémám az, hogy semmi sem jön az 55-ös csatornán, pedig ott szeretném az m1-et és az m2-t fogni. Az antenna szélessávú gyári lepke, adótól nem messze, rálátás tökéletes, térerő a plafonon.
Választ várnék arra a kérdésemre, hogy jelenleg megy-e egyáltalán az m1 és az m2 kisérleti adása DVB-T-n ? Ha igen, akkor mi lehet a fenti jelenség oka ? Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amazon Kindle
- Célegyenesben a Yettel TV
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest