- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby81
tag
Egy régebbi cikkben olvastam, hogy nem minden USB tuner minősége egyforma, ha jól emlékszek, ezért gondoltam, hogy ez most is így van! Gondolom nem hiába kerül az egyik 30k Ft-ba, míg a másik 4e Ft-ba. A neten nem találtam semmi használható infót vagy tesztet ezekről a termékekről ezért is érdeklődtem ezen a fórumon. Azért köszönöm a hozzászólásodat ez is sokat segített, de ha lenne valaki akinek pontosabb információi vannak kérem ossza meg!
Üdv:
KA -
Bobby81
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, biztosan elcsépelt kérdés, de nem találom rá a választ:
Milyen USB-s DVB-T tunert érdemes venni (a DUAL is érdekel) aminek jó a képminősége és nincsenek problémái (pl.: melegedés, gyakori elhalálozás, fagyás, stb.)
Akinek van információja kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Üdv:
KA
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest