- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
válasz
Watt25 #13942 üzenetére
értelek Én, de én itt vettem: Synaps CHD-3100M
"Timeshift: élő adás megállítása és visszatekerése, így akár reklámok nélkül tévézhet"
,amúgy a gyári dobozán is fel van tüntetve, hogy "time shift".
Azt hittem, hogy a CX nem tudja a Timeshift-et, a sima 3100M igen...persze most már tudom, hogy az enyém is CX, de a belinkelt weboldalon - és nem a címében! - csak sima 3100M van feltüntetve.
Az eladó korrekt, azt mondta természetesen visszaveszi, mert Ő is csak a héten szembesült ezzel a problémával, de jobban örülnék ha lenne rá másik firmware, mert amúgy tetszik a cucc.
-
ocsi19
senior tag
válasz
peterk #13546 üzenetére
Sziasztok!
Synaps CHD-3100M-et vettem(DIGI kábelhez), az eladó weboldalán és a termék dobozán is fel van tűntetve a "Time shift", de sajnos egyenlőre nem tudja...
Az eladó szerint software frissítéssel megoldható lenne, de még nincs kész a progi...valaki találkozott már a megoldással?Amúgy gyönyörű lett a kép, egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve a géppel, 500-as vinyót is kb
2-3mp alatt felismerte. -
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Olyan vevőt keresek, amivel meg lehet állítani az adást, fel lehet venni és jó minőséget ad.
Milyet érdemes venni belőle?
Digim lesz vagy UPC kábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest