- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
wassermann #16666 üzenetére
Köszi wassermann, Kernel! Akkor lehet, hogy jobb is ha nem osztom el? Úgy emlékeztem, hogy régebben az elosztást javasolták.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Watt25, Kernel! Igen valami olyan megoldásra gondoltam, mint a VHS-el, asztali DVD íróval volt, hogy akár a kimenetükről ment a TV-be a jel vagy elosztóval. Tegnap próbáltam, ki, hogy VHS videomagnó kimenetére volt a TV csatlakoztatva és simán megtalálta a HD csatornákat. Akkor nálam a kódolás miatt vagy a 2 kártya lesz a megoldás vagy marad a régi VHS rögzítés. HDMI-ről az STB is megy, de én pont a kapcsolgatást akartam elkerülni.
csabi63 köszi! Egyébként neked miért nem jó a UPC STB?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Watt25 #16657 üzenetére
Köszi Watt25, csabi63! Ha jól látom nincs antenna kimenete (nem tudom, hogy van olyan készülék aminek antenna kimenete is van, illetve azon "kijön" a kódolt adás), akkor 2 Mediacard kell vagy HDMI-n keresztül lehet tévézni? Kíváncsi vagyok, hogy a rögzített adást (szinte minden Videó tömörítési formátumot ismer) más készüléken is vissza lehet nézni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Digitális UPC adást fel tudok venni a Mediaboxon kívül? LG HR925C pont erre jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest