Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nono0327
csendes tag
Köszi, 4 db hdmi van rajta. Sajnos mikor még jó pár éve megvettem (az első led-es Samsung volt), még nem volt teljesen eldöntve, hogy nálunk az mpeg2-es, vagy a 4-es lesz. De annyira gyönyörű a képe (szebb, mint a maiaké), hogy nem volt szívem lecserélni, meg hát anno 400k-ba került...
-
nono0327
csendes tag
Sziasztok. Meglévő kábel tv mellé szeretném a mindigtv-t betenni (hd adások miatt). A kérdésem az lenne, hogy adott egy mpeg2-es fullhd tv, amin a szolgáltatótól kapott stb-n keresztül jön a digitális adás. Ha én szeretném a mindigtv-t is nézni ezen a készüléken, akkor ez egy mpeg4-es dvb-t vevőkészüléken keresztül menne, amit hdmi csatlakozóval kötnék a tv-hez. Működik ez így, vagy a kettő üti egymást? Feleslegesen nem szeretnék 20-25k-t kidobni az ablakon, ismeretségi körömből meg nem sikerült minden alkatrészt beszereznem, hogy teszteljem a problémát. Bocsi, ha kicsit bonyolult és érthetetlen a megfogalmazás, de nem nagyon értek a témához. Köszi előre is a segítséget!
-
nono0327
csendes tag
Köszi a választ. Igazából egy kissé bonyolult a helyzet, mert szolgálati lakásban lakom, most álltunk át az analógról digitális tv-re. Tegnap kaptam meg a boxot és a conax-ot is és amikor betettem a tv-be, akkor láttam, hogy sokkal több csatorna van feloldva mindkét kártyán, mint amit megrendeltünk. Ezért nem akartam a szolgáltatót bevonni.
-
nono0327
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszod! És akkor az készülék ([link], amit írtam az megoldás lenne a problémámra? Bocsi, ha esetleg hülyeségeket kérdezek, de nem igazán vagyok otthon a témában. Vagy ez azért nem jó, mert csak DVB-T, nekem meg kábelen jön a jel és akkor ugye DVB-C-s kellene? (PR Telecom)
-
nono0327
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő: adott egy fullHD-s LCD, ami viszont csak mpeg2 tuneres (még akkor vettem, mikor arról volt szó hogy itthon is ez lesz). A szolgáltatótól (PR) kapott stb-on csak scart kimenet van, így viszont a hd-s adóknál csak a hang jön át, a képre azt írja, hogy nem támogatott formátum (a másik LCD-n conax-al tökéletesen működik!) Létezik valamilyen átalakító, vagy valami megoldás? Egyáltalán tudok így hd adást nézni? Szeretném egyelőre a szolgáltatót nem bevonni a megoldásba. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő