- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nono0327
csendes tag
Köszi, 4 db hdmi van rajta. Sajnos mikor még jó pár éve megvettem (az első led-es Samsung volt), még nem volt teljesen eldöntve, hogy nálunk az mpeg2-es, vagy a 4-es lesz. De annyira gyönyörű a képe (szebb, mint a maiaké), hogy nem volt szívem lecserélni, meg hát anno 400k-ba került...
-
nono0327
csendes tag
Sziasztok. Meglévő kábel tv mellé szeretném a mindigtv-t betenni (hd adások miatt). A kérdésem az lenne, hogy adott egy mpeg2-es fullhd tv, amin a szolgáltatótól kapott stb-n keresztül jön a digitális adás. Ha én szeretném a mindigtv-t is nézni ezen a készüléken, akkor ez egy mpeg4-es dvb-t vevőkészüléken keresztül menne, amit hdmi csatlakozóval kötnék a tv-hez. Működik ez így, vagy a kettő üti egymást? Feleslegesen nem szeretnék 20-25k-t kidobni az ablakon, ismeretségi körömből meg nem sikerült minden alkatrészt beszereznem, hogy teszteljem a problémát. Bocsi, ha kicsit bonyolult és érthetetlen a megfogalmazás, de nem nagyon értek a témához. Köszi előre is a segítséget!
-
nono0327
csendes tag
Köszi a választ. Igazából egy kissé bonyolult a helyzet, mert szolgálati lakásban lakom, most álltunk át az analógról digitális tv-re. Tegnap kaptam meg a boxot és a conax-ot is és amikor betettem a tv-be, akkor láttam, hogy sokkal több csatorna van feloldva mindkét kártyán, mint amit megrendeltünk. Ezért nem akartam a szolgáltatót bevonni.
-
nono0327
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszod! És akkor az készülék ([link], amit írtam az megoldás lenne a problémámra? Bocsi, ha esetleg hülyeségeket kérdezek, de nem igazán vagyok otthon a témában. Vagy ez azért nem jó, mert csak DVB-T, nekem meg kábelen jön a jel és akkor ugye DVB-C-s kellene? (PR Telecom)
-
nono0327
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő: adott egy fullHD-s LCD, ami viszont csak mpeg2 tuneres (még akkor vettem, mikor arról volt szó hogy itthon is ez lesz). A szolgáltatótól (PR) kapott stb-on csak scart kimenet van, így viszont a hd-s adóknál csak a hang jön át, a képre azt írja, hogy nem támogatott formátum (a másik LCD-n conax-al tökéletesen működik!) Létezik valamilyen átalakító, vagy valami megoldás? Egyáltalán tudok így hd adást nézni? Szeretném egyelőre a szolgáltatót nem bevonni a megoldásba. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest