- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
nono0327 #9657 üzenetére
Talán a "nem támogatott formátum" üzenet eleve a boxból jön, vagyis az egy analóg videójel, ábra. Nincs mit tenni vele, meg amúgy sem lehetne. De ha jól megnézed, általában fel lehet ismerni a grafikából, hogy az a TV menürendszerének hibaüzenete, vagy a doboz maga írja ki?
Egyébként nem nagyon értem, mert ha adott egy előfizetés, ami érvényes a HD adók SD vételére is, akkor a szolgáltatótól kellene kapni hozzá megfelelő boxot is. Keresővel én annyit találtam, hogy a PR Telecomnál létezik egy HD PVR box (SCART+HDMI):
http://www.pr.hu/dokumentumok/users_guide_HDPV-C12CX.pdf
Továbbá van digitális SD box, SCART kimenettel:
http://www.pr.hu/pdf/egyeb/MotorolaDVI1000.pdf
http://www.pr.hu/pdf/egyeb/users_guide_HDPV-C12CX_web.pdf
(Utóbbinál a fájlnév téves, valójában egy SD vevő leírását tartalmazza.)
-
Watt25
veterán
válasz
nono0327 #9661 üzenetére
Na, erről beszéltek, hogy nem írtad le pontosan, hogy milyen adást akarsz nézni.
Természetesen ez a készülék nem jó arra, amire neked kell, mert ahogy írtad, a DVB-C és a DVB-T nem kompatibilis egymással.
Neked DVB-C tunerű STB kell, de még további kérdés, hogy a szolgáltató engedi-e nem saját STB használatát. (Mármint olyan STB használatát, amit nem ő ad.) -
Watt25
veterán
válasz
nono0327 #9659 üzenetére
Nézd, ha egyszer a STB SCART csatlakozóján nem jön ki a HD jel, akkor mit akarsz alakítgatni?
(Mellesleg a SCART analóg, a HDMI digitális, tehát nem lenne elvileg sem egyszerű egy ilyen átalakító elkészítése.)
Az említett STB biztos jobb megoldás, ha valóban arról van szó, hogy földfelszíni sugárzást akarsz nézni. (Nem értem akkor, hogy milyen PR nevű szolgáltatóról beszélsz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest