- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompika31
csendes tag
válasz
zhagyma #5080 üzenetére
Hello zhagyma!
Hu te nem nagyon tudom a nagylepke tipusát+erősitőjét!Van kb. 1 km-re egy domb,lehet az árnyékol be!Probáltam padlástérben és szabadban is két különböző nagylepkével!Sokan dicsérik az inglar gyártmányt,állitolag sokkal jobb a nyeresége a nagylepkénél!A 94 elemesre gondoltam!Amugy erősitő nélkül meg semmit se lehet fogni itt!Mi a véleményed?Egy jobb antenna segitene a dolgon?A legközelebbi az a Pesti torony!Mi a te véleményed? -
tompika31
csendes tag
Hello!Vettem egy gigabyte u7200-as dvbt tuner kartyat!Feltelepitettem a gépre,de semmi jelet nem mutat!Tsreaderrel sem!Analog csatornák jönnek,digitálisak meg sem mukkanak!Kb 40 km-re vagyok a Pesti toronytól!Antennám egy erősitős nagylepke!Olvastam,hogy már ez volt téma pár honapja,ott az erősitő volt problémás,ha jól emlékszem!Nálam kell az erősitő,mert ha kihuzom,nincs jelem!Segitséget kérnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gumi és felni topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő