- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen a Leadtek Dongle Gold-on agyalok én is, meg néztem még az Asus U3100 Mini-jét is, bár az annyira nem győzött meg.
Azt nem tudom, hogy sebességben kb. mennyit vesztek az USB-s tunerrel a PCI-osokkal szemben? A gépem elég erős, úgyhogy inkább csak az USB2.0 sebessége lenne szűk keresztmetszet. A Dongle Gold-ról meg olvastam, hogy szoftvere még nem nagyon csípi a 64bit-es win7-et meg a dxva-t, ez mennyiben okozhat problémát? Jah, még valami, ezeken a kütyükön milyen csatlakozó van, szabványos mind, vagy kell piszmogni átalakítókkal? -
Hát pont ez a bökkenő, hogy hiába 5. emelet, (kb. 15m) a Széchényi-hegy és a Száva utca irányában is betakarnak egy picit háztetők, meg a szomszéd erkélye, tehát szabad szemmel nem látok rá egyikre se. Pedig amúgy simán jó helyen lennék, csak a lakás fekvése meg a környező - szintén magas - házak miatt mégse olyan jó. Pont ezért nem tudom, hogy megpróbálkozzak egy sima szobaantennával vagy érdemesebb rögtön tetőantennát vennem? És akkor még ott van a tuner kérdése is: usb, PCI-E kártya, esetleg külső kártya? Szóval totál tanácstalan vagyok egyelőre. De akkor közelítsük meg másik szemszögből, mi az a full kombó amit úgy 10-20ezerből ki tudnék most hozni?
-
Üdv!
Milyen tuner+antenna kombót ajánlanátok az adatlapomon szereplő konfighoz, hogy tudjam nézni a fociVB-t HD-ben? A helyszín: Budapest, Ferencváros, Tetőtér, Dél-nyugati fekvés, gép az ablakhoz közel!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest