- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
hali.
Van nekem egy technisat airstar telestick 2 Kép Tunerem. Prímán fogja a jelet, viszont csupán a szoba egyetlenegy pontjáról. (laptop-al próbáltam) A TV és a HTPC természetesen a szoba másik oldalán van...
A kábel rövid, tehát valahogy meg kéne hosszabbítani.A gondom az, hogy az antenna csatlakozója számomra teljesen ismeretlen, arról sincs fogalmam, hogy hogyan kérjem a boltban, vagy hogyan keressek rá a neten...
Van ugyan egy átalakító, ami a koax kábeleken használt csatlakozásra alakítja a az USB kulcson lévő bemenetet, de ezzel sem megyek sokra, lévén az antennát így végképp nem tudom hová dugni...
Gondoltam arra is, hogy veszek egy másik antennát, amin van sima dugó, de igazából nem akarok már rá áldozni, amikor egy kábellel is letudnám a dolgot, plusz ez az antenna teljesen jól bevált, prímán fogja a jelet.
Szóval, tudja valaki, hogy milyen kábelt, illetve csatlakozót kell keresnem??
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest