- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
hali.
Van nekem egy technisat airstar telestick 2 Kép Tunerem. Prímán fogja a jelet, viszont csupán a szoba egyetlenegy pontjáról. (laptop-al próbáltam) A TV és a HTPC természetesen a szoba másik oldalán van...
A kábel rövid, tehát valahogy meg kéne hosszabbítani.A gondom az, hogy az antenna csatlakozója számomra teljesen ismeretlen, arról sincs fogalmam, hogy hogyan kérjem a boltban, vagy hogyan keressek rá a neten...
Van ugyan egy átalakító, ami a koax kábeleken használt csatlakozásra alakítja a az USB kulcson lévő bemenetet, de ezzel sem megyek sokra, lévén az antennát így végképp nem tudom hová dugni...
Gondoltam arra is, hogy veszek egy másik antennát, amin van sima dugó, de igazából nem akarok már rá áldozni, amikor egy kábellel is letudnám a dolgot, plusz ez az antenna teljesen jól bevált, prímán fogja a jelet.
Szóval, tudja valaki, hogy milyen kábelt, illetve csatlakozót kell keresnem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged