- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
hali.
Van nekem egy technisat airstar telestick 2 Kép Tunerem. Prímán fogja a jelet, viszont csupán a szoba egyetlenegy pontjáról. (laptop-al próbáltam) A TV és a HTPC természetesen a szoba másik oldalán van...
A kábel rövid, tehát valahogy meg kéne hosszabbítani.A gondom az, hogy az antenna csatlakozója számomra teljesen ismeretlen, arról sincs fogalmam, hogy hogyan kérjem a boltban, vagy hogyan keressek rá a neten...
Van ugyan egy átalakító, ami a koax kábeleken használt csatlakozásra alakítja a az USB kulcson lévő bemenetet, de ezzel sem megyek sokra, lévén az antennát így végképp nem tudom hová dugni...
Gondoltam arra is, hogy veszek egy másik antennát, amin van sima dugó, de igazából nem akarok már rá áldozni, amikor egy kábellel is letudnám a dolgot, plusz ez az antenna teljesen jól bevált, prímán fogja a jelet.
Szóval, tudja valaki, hogy milyen kábelt, illetve csatlakozót kell keresnem??
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest